Α΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων!

Οι μεταγραφές συνεχίζονται για τις ομάδες της Α΄Φθιώτιδας...

Οι μεταγραφές συνεχίζονται για τις ομάδες της Α΄Φθιώτιδας…

Ανανεώσεις, μεταγραφές αποχωρήσεις τα πάντα έχει το Live Chat του LamiaSports το οποίο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στον αέρα για να σας κρατά ενήμερους για ότι συμβαίνει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Πάμε να δούμε τις μέχρι τώρα μεταγραφές των ομάδων της Α΄Κατηγορίας:

Η πρώτη μεταγραφή που καταγράψαμε ήταν αυτή του έμπειρου σέντερ φορ Δημήτρη Τσιλαφάκη από τον Α.Ο Γλύφας στον Α.Ο Πελασγιακό.

Η Μαλεσίνα επίσης μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι παίρνοντας τον αμυντικό Βασίλη Νικολόπουλο από την Προοδευτική Λάρυμνας αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτόν τον Νικολόπουλο.

Η πρώτη μεταγραφή του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου ήταν αυτή του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Σωτήρη Σχουλή, ο οποίος άφησε το Λιανοκλάδι για την ομάδα του λιμανιού.

Νέος τερματοφύλακας του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου είναι πλέον ο Νίκος Τσιγκόπουλος ο οποίος έχει περάσεις από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία, την Α.Ε Καλυβίων και τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Ο Α.Ο Καλαποδίου ενισχύθηκε κάτω από τα δοκάρια με την πρώτη του μεταγραφή να ακούει στο όνομα Απόστολος Τσίμας.

Έπειτα, ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου ξαναχτυπά και κάνει δικό του τον Κυπριανό Ολύμπιο από την Α.Ε Εχιναίων.

Επανερχόμαστε στον Α.Ο Καλαποδίου διότι λίγο μετά την απόκτηση του Τσίμα, απέκτησε και τον Γιώργο Κοτρώτσο.

Η μέχρι στιγμής μεταγραφική «βόμβα» ήρθε από την Α.Ε Μαλεσίνας. Στις 2/7 η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Νικολόπουλου. Δεν έμεινε μόνο σε αυτή τη μεταγραφή όμως η Α.Ε.Μ. Λίγες ημέρες μετά κάνει δικό της και τον νεαρό μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Αυλακιώτη από τον ΠΑΟ Ανθήλης.

Μέχρι και σήμερα που γράφουμε το άρθρο αυτό, η τελευταία ανακοίνωση μεταγραφής ανήκει στον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, όπου γνωστοποίησε την επιστροφή του σέντερ φορ Ντίνου Θυμιανόπουλου.

Έμεινε ελεύθερος από τον Οπούντιο Μαρτίνου ο έμπειρος τερματοφύλακας Σπύρος Κοκονδύνης.

Στον ΑΟ Στυλίδας θα αγωνίζεται πλέον ο Ανδρέας Ντάμπος ενώ στην ομάδα επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βαρυπάτης.

Η ΑΕ Καλυβίων απέκτησε τον τερματοφύλακα Χρήστο Σκοτίδα ενώ προχώρησε και στην ανανέωση των Δημήτρη Κοράκη και Γρήγορη Λύκου.

Στον ΑΟ Καλαποδίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Κάκκος.

Αποχωρήσεις από την ΑΕ Μαλεσίνας καθώς δεν θα συνεχίσουν οι Άρης Δουβάρας και Δημήτρης Τσιάμης.

Ο Παρνασσός Αμφίκλειας, ανακοίνωσε τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου και του ΑΟ Στυλίδας, Πάρη Τσικίμη.

Τρεις ανανεώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών για την Προοδευτική Λάρυμνα. Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν είναι ο Ιωάννης Κάζας, ο Ζαχαρίας Κούτσικος και ο Daniel Dunga.

Δύο μεταγραφές ακόμη από τον ΑΟ Στυλίδας, όπου ανακοίνωσε την μεταγραφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα Γιώργου Γραββάνη και την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού Κώστα Κουφιώτη. Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Κουφιώτη, ο ΑΟΣ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κώστα Κούτλα, ο οποίος έχει παρουσία στις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία ενώ αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν στη Νίκη Αγ. Παρασκευής.

Η Δάφνη Λιβανατών τώρα, ανακοίνωσε την ανανέωση και του Γιώργου Μακρόπουλου, με τον νεαρό ακραίο αμυντικό να αγωνίζεται για ακόμη μία χρονιά στην Α΄Φθιώτιδα με τους «πράσινους».

Μεταγραφή για τον Οπούντιο Μαρτίνου, ο οποίος απέκτησε τον Κωνσταντίνο Κηρολίβανο από την Προοδευτική Λάρυμνας. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Ακόμη μια μεταγραφή για τον ΑΟ Στυλίδας και μάλιστα τι μεταγραφή. Ο ΑΟΣ ανακοίνωσε την επιστροφή του Χρήστου Στυλιανού στην ομάδα μετά τη σεζόν 2018-2019 όταν και συμμετείχε η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Η Στυλίδα συνέχισε τις μεταγραφές, καθώς ανακοίνωσε τον Μανώλη Άλλα, τον δεξιό μπακ-χαφ που αγωνιζόταν τον Ολυμπιακό Λαμίας, ενώ παίκτης της ομάδας είναι επίσης ο Γιάννης Βαρυπάτης ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο ενώ μία σπουδαία μεταγραφή είναι αυτή του Σπύρου Κοκονδύνη, του έμπειρου τερματοφύλακα ο οποίος αγωνιζόταν στον Οπούντιο Μαρτίνου.

Δύο ακόμη ανανεώσεις για τον Οπούντιο Μαρτίνου, καθώς στην ομάδα θα βρίσκονται και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Πέππας και ο Δημήτρης Λαΐτσας.

Η Προοδευτική Λάρυμνας ανακοίνωσε δύο ακόμη ανανεώσεις καθώς παίκτες του συλλόγου παραμένουν ο Αχιλλέας Μέρμηγκας και ο Γιάννης Φιλίππου.

Η Α.Ε Μαλεσίνας προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων του Κωνσταντίνου Σταθουλόπουλου και Γιάννη Παπαναστασίου, ενώ παίκτης του συλλόγου θα είναι πλέον ο Κώστας Κουκσόβ.

Στη Δάφνη Λιβανατών τώρα, «πράσινοι» θα παραμείνουν ο Τζουλιάν Νουράι ο Χρήστος Βαρυπάτης αλλά και ο έμπειρος επιθετικός Μίλτος Μπουγιώτας.

Ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου απέκτησε τον πρώην επιθετικό της Α.Ε Εχιναίων Κώστα Μπίκο προσθέτοντας εμπειρία στην επίθεση.

Η Προοδευτική Λάρυμνας, προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Αποστόλη Πύλλια.

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου καθώς ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές στην άμυνα και μία κάτω από τα δοκάρια. Ο Χρήστος Δημητράς ανήκει πλέον στο δυναμικό του Οπούντιου και θα είναι αυτός που θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας. Επίσης, στην άμυνα του συλλόγου προστέθηκαν οι Κώστας Λυτάκης, Νίκος Λάππας και Παναγιώτης Γεωργίου.

Στη Δάφνη Λιβανατών και για 4η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Τσούκαλος.

Ο Α.Ο Καλαποδίου τώρα, οι «κίτρινοι» απέκτησαν τον νεαρό αμυντικό Σωτήρη Ζιάκα κάνοντας ακόμη μία μεταγραφή ουσίας.

Στην Α.Ε Μαλεσίνας ο άνθρωπος που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια τη φετινή σεζόν βρέθηκε και αυτός θα είναι ο Κώστας Μάριος Ανδρούτσος, με τον 27χρονο γκολκίπερ να τα βρίσκει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου.

Ο Γιώργος Καταραχιάς έμεινε ελεύθερος από τη Δάφνη Λιβανατών και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Παίκτες της ΑΕ Μαλεσίνας είναι πλέον ο μεσοεπιθετικός Ρόνι Καράι και ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Δαρδάνης. 

Ανανέωσε με τον Οπούντιο Μαρτίνου ο τερματοφύλακας Νίκος Γαρδικιώτης. 

Με τη φανέλα της Δάφνης Λιβανατών θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο μεσοεπιθετικός Άγγελος Βαρυπάτης. 

Ο Εθνικός Κομποτάδων, ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Γενιτσαρόπουλου.

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση για την ΑΕ Καλυβίων, η οποία ανανέωσε με τον Άγγελο Σαρσάμη και απέκτησε ξανά τον Δημήτρη Αρμάγο.

Παίκτης του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου ο Κωνσταντίνος Μαραγκός.

Δυο μεταγραφές και μια ανανέωση για τη Δάφνη Λιβανατών η κράτησε τον Παντελή Ντζιο ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Τόλια και του Κωνσταντίνου Στάικου.

Παίκτες της ΑΕ Καλυβίων είναι πλέον ο Νίκος Καρακώστας, ο Παναγιώτης Τσακατίκας και ο Γιώργος Θεοδώρου.

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του καλοκαιριού πραγματοποιήσε η Α.Ε Μαλεσίνας η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σταματάκη από το Αιγάλεω της SuperLeague 2.

Νέος προπονητής του Ολυμπιακού Λαμίας είναι από σήμερα ο Φώτης Καραμπότσης.

Ελεύθερος είναι πλέον από τον Αίολο Καρπενησίου ο Νίκος Καρανάσιος.

Από την άλλη δεν θα συνεχίσει στην ΑΕ Μαλεσίνας ο Γιώργος Λαμπρόπουλος.

“Βόμβα” από τον ΑΟ Καλαποδίου ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Λουκά Αργυρίου από τον Κυπάρισσο Αντίκυρας.

Στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Καλοπήτα προχώρησε η ΑΕ Καλυβίων, ενώ παίκτης της ομάδας είναι και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Καραγιάννης.

Μία επιστροφή και μία μεταγραφή για τον Οπούντιο Μαρτίνο, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του Άρη Παναγιώτου και τη μεταγραφή του Σέρτζι Γκιρίτι.

Ο Γιώργος Ζυγογιάννης θα φορά φέτος τη φανέλα της Δάφνης Λιβανατών, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα.

Ο Νίκος Γκιολές αποχώρησε από τον Α.Σ Λιανοκλαδίου και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί.

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση για την Α.Ε Καλυβίων. Παίκτης της ομάδας είναι πλέον ο Νίκος Σάπιος, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του ο Πέτρος Θεοχάρης.

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Ζυγογιάννη, η Δάφνη απέκτησε και τον Γιάννη Κατή.

Δυνατή μεταγραφή για τον Παρνασσό Αμφίκλειας. Ο σύλλογος της Α΄Φθιώτιδας απέκτησε τον επιθετικό Άρη Δουβάρα. Παράλληλα η ομάδα προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κολιούκο.

Αποχώρησε από τον Πελασγιακό ο προπονητής Σάκης Κούκλης.

Νέος προπονητής της Νίκης Αγ. Παρασκευής ο Δημήτρης Τσιγαρίδας.

Ακόμη μία μεταγραφή για την Α.Ε Μαλεσίνας, η οποία απέκτησε τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Ζυγογιάννη.

Ο Α.Ο Στυλίδας ανακοίνωσε την επιστροφή του Αλέξανδρου Κουφιώτη, ενώ παράλληλα προχώρησε και στην απόκτηση του επιθετικού Κωνσταντίνου Μιχαϊλίδη από την Αναγέννηση Θαλασσιάς της Ξάνθης.

Μαζεμένες ανανεώσεις για την ομάδα της Νίκης Αγ. Παρασκευής ενώ η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα απέκτησε και τον τερματοφύλακα Νίκο Γκιολέ.

Στην Α’ Φθιώτιδας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Στέλιος Ζαχάρης όμως αυτή τη χρονιά θα φορά τη φανέλα της ΑΕ Καλυβίων. 

Ακόμη μία μεταγραφή-επιστροφή για την Α.Ε Καλυβίων η οποία ανακοίνωσε τον Μάριο Τσίτζηρα.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Προοδευτική Λάρμυνας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δήμου και του Κώστα Δαραμάρα.

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕ Καλυβίων ο αμυντικός Νίκος Παλάσκας. 

Ενίσχυση στο κέντρο για τον Οπούντιο Μαρτίνου, ο οποίος απέκτησε τον έμπειρο μέσο Γιάννη Κραββαρίτη.

Παίκτης της Α.Ε Καλυβίων είναι πλέον ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Σημαντική ενίσχυση για τον Παρνασσό Αμφίκλειας, με την ομάδα της Α΄Φθιώτιδας να ανακοινώνει τη απόκτηση του ακραίου αμυντικού, Δημήτρη Σακκά.

Νέος προπονητής του Εθνικού Κομποτάδων είναι πλέον ο Σπύρος Λέντας με τον Χρήστο Τασούλα να αναλαμβάνει το ρόλο του γυμναστή της ομάδας. 

Μπορεί να άργησε την μεταγραφική του ενίσχυση, όμως ο Εθνικός Κομποτάδων μπήκε πολύ δυνατά. Την αρχή έκανε ο Γιάννης Καλαμάτας ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα του χωριού του. Επίσης παίκτες του Εθνικού είναι πλέον ο Νίκος Λέντας, Κωνσταντίνος Κασούμης, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Κιτσοπανίδης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Νίκος Χαλαστάνης. 

Με τα ερυθρόλευκα της ΑΕ Μαλεσίνας θα αγωνίζεται φέτος ο 16χρονος εξτρέμ Κωνσταντίνος Κουγιώτας. 

Επέστρεψε στον ΑΟ Στυλίδας μετά από 6 χρόνια ο έμπειρος σέντερ φορ Γιώργος Καραπέτσας. 

Ενίσχυση για τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου καθώς οι “κίτρινοι” απέκτησαν τον Γιώργο Παπακυριαζή. 

Η Προοδευτική Λάρυμνας απέκτησε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σταματέα. 

Ο Α.Ο Καλαποδίου ενισχύθηκε στην άμυνα με την απόκτηση του 28χρονου μπακ, Γιώργου Μάγκα από την Α.Ε Ορχομενού.

Τέσσερις μαζεμένες μεταγραφές για τον Εθνικό Κομποτάδων. Η ομάδα του Σπύρου Λέντα απέκτησε τους Αιμίλιο Θεοδώρου, Τάσο Χριστοφη, Θωμά Χαντζή και Δημήτρη Χαρμαντζή.

Μία μεταγραφή-επιστροφή για τη Δάφνη Λιβανατών καθώς ανακοίνωσε τον Άγγελο Σταμούλη.

Στην απόκτηση του 20χρονου Βαλάντη Ματτθαίου προχώρησε ο Α.Ο Στυλίδας.

«Πράσινος» είναι πλέον ο Ηλίας Δήμου, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Η Προοδευτική Λάρυμνας προχώρησε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκαμπαρδώνη.

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς…

Διαβάστε επίσης

Back to top button