Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έκαναν τα εύκολα… δύσκολα!

Μεγάλη νίκη και αρκετά δύσκολη πήρε η ΑΕ Δίβρης μέσα στην έδρα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης.

Με σκορ 0-1 η ΑΕ Δίβρης κατάφερε και πήρε μια δύσκολη νίκη μέσα στην έδρα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, για την εξ αναβολής αγωνιστική της Β Φθιώτιδας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Γιάννης Παρούσης, στην εστία της ομάδας του όμως μετά από ασυνεννοησία της άμυνας των γηπεδούχων.

Το ματς:

Το παιχνίδι χωρίς να έχει ιδιαίτερες φάσεις με τις δύο ομάδες να παίζουν παιχνίδι κέντρου, με συνέπεια να έχουν πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια τους και να κάνουν αρκετά λάθη.

Ένα τέτοιο λάθος έφερε και το 0-1 για την ΑΕ Δίβρης, όταν ο Παρούσης ολομόναχος από τη δεξιά πλευρά της άμυνας του, γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα της ομάδας του τον Μάκκα με συνέπεια να χάσει τη μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα του.

Στην επόμενη ακριβώς φάση, η Θύελλα κέρδισε πέναλτι το οποίο έκανε ο Δρούγας στον Κραββαρίτη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαλεπλής με τον κατά συνθήκη τερματοφύλακα της Δίβρης Τσιγαρίδα να του λέει όχι, ενώ στο ριμπάουντ ο Πρίφτις σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 17′ Καναβός έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2 όμως ο Μάκκας εξ επαφής του είπε όχι μπλοκάροντας τη μπάλα μετά την κεφαλιά του ποδοσφαιριστή της Δίβρης.

Στο 23′ ο Φλώρος δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, με τον Τσιγαρίδα να ελέγχει τη φάση και να την αφήνει να βγει άουτ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Δρουγας μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάλλου, έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δύο δοκάρια του Μάκκα.

Στο 35′ ο Καναβός έκανε εκπληκτική ενέργεια, αφού πέρασε δύο αντιπάλους του αλλά το πλασέ που επιχείρησε, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Μεγάλης Βρύσης.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν η στιγμή της Δίβρης να εκτελέσει πέναλτι, καθώς ο Μάκκας ανέτρεψε αντικανονικά τον Ζουμπόπουλο, με την διαιτητή να δίνει αμέσως την εσχάτη των ποινών.

Ο Τσιγαρίδας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μάκκας του είπε όχι, διώχνοντας τη μπάλα μακριά παίρνοντας το αίμα του πίσω για το πέναλτι που έκανε.

Να σημειώσουμε πως στο 35′ ακυρώθηκε γκολ για την φιλοξενούμενη ομάδα, ως οφσάιντ με τον βοηθό να σηκώνει άμεσα τη σημαία του τη στιγμή όπου ο Ζουμπόπουλος έσπρωχνε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάκκα.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Δίβρη να πιέζει ψηλά αλλά την καλύτερη φάση στα πρώτα λεπτά την έχασε η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Ο Παπαθανασης έφυγε στην κόντρα πολύ ωραία από τα δεξιά, έτρεξε προς την περιοχή και καθώς είδε τον Τσιγαρίδα να είναι εκτός της περιοχής του προσπάθησε να τον κρεμάσει με λομπα αλλά ο τερματοφύλακας της Δίβρης μπλόκαρε τη μπάλα με πίσω βήματα.

Ο Κατόπης με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στα πόδια λόγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Μάκκα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 75′ η διαιτητής του αγώνα έδωσε έμμεσο φάουλ έπειτα από πιάσιμο της μπάλας από τον τερματοφύλακα της Θύελλας με τον Κάντζαρη να εκτελεί αλλά η μπάλα βρήκε στο τοίχος και πέρασε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα, το 0-1 παρέμεινε με την Δίβρη να παίρνει τεράστια νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button