Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Βράζουν» στην Ηλιούπολη: «Να καθαρίσει επιτέλους η ελληνική διαιτησία» (vid)

Την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Λεβαδειακός καθώς επικράτησε στην παράταση με σκορ 1-2 της Ηλιούπολης.

Την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Λεβαδειακός καθώς επικράτησε στην παράταση με σκορ 1-2 της Ηλιούπολης.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν σφοδρότατα παράπονα από τη διαιτησία του Τσέτσιλα, εκδίδοντας ανακοίνωση διαμαρτυρίας, μαζί με βίντεο από τις φάσεις σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Η ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη εκφράζει τον έντονο προβληματισμό και τη δυσαρέσκειά της για τη χθεσινή διαιτησία στο παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.

Όπως είδαν οι περίπου 500 θεατές, η διαιτησία ήταν εξόφθαλμα διακείμενη υπέρ των φιλοξενουμένων, στερώντας πεντακάθαρο γκολ στο 20′, στο οποίο καταλόγισε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ.

Μαζί με το γκολ που στέρησε ο κ. Τσετσίλας από την ομάδα μας σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα, δεν είδε ούτε εξόφθαλμα φάουλ σε παίκτες μας, ούτε επικίνδυνες φάσεις των φιλοξενουμένων που ήταν τουλάχιστον 2 μέτρα offside, αλλά ούτε 3 κίτρινες κάρτες που έπρεπε να έχουν δoθεί σε ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και οι οποίες θα άλλαζαν τις αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού.

Ως ΠΑΕ είχαμε αποφασίσει από την πρώτη στιγμή να μην ασχοληθούμε με τη διαιτησία στη φετινή αγωνιστική σεζόν, ωστόσο η κατάφορη αδικία κατά της ομάδας μας – η οποία ήταν σαφώς ανώτερη στο γήπεδο- δεν μπορεί να μας αφήσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ζητάμε άμεσα την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας και την παραδειγματική τιμωρία του κ. Τσετσίλα και του ‘Α βοηθού κ. Σπυρόπουλου, ώστε να καθαρίσει επιτέλους η ελληνική διαιτησία από ανθρώπους που στερούνται προσόντων για να σφυρίζουν.

Συνιστούμε, δε, στις ομάδες του βορείου ομίλου της Superleague 2 να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με τον κ. Τσετσίλα, καθώς ο τρόπος που σφύριξε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, κινεί υποψίες.

πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button