ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Lamia Media Voice: 1 Ραδιοφωνικός Σταθμός, 4 webportals και… έπεται συνέχεια! Όλα παίζουν εδώ – Μην χάνεις στιγμή

Όλα παίζουν εδώ. Μη χάνεις στιγμή

Η Lamia Media Voice αποτελεί έναν Όμιλο Ενημερωτικών Μέσων που στόχο έχει την πολύπλευρη και πολύφωνη ενημέρωση του ευρύτερου κοινού της Φθιώτιδας, της Κεντρικής αλλά και Στερεάς Ελλάδας πάντα με σεβασμό στην είδηση και το κοινό!

Στην Lamia Media Voice ανήκει η ιστοσελίδα Lamianow.gr, μία από τις κορυφαίες σε αναγνωσιμότητα στην Φθιώτιδα και την Κεντρική Ελλάδα, καθώς και δύο κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδες της Φθιώτιδας. To Lamiasports.com και το Lamiara.gr.

Ναυαρχίδα του Ομίλου είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Lamia Polis 87,7 και η ιστοσελίδα του lamiapolis.gr που αποτελεί το κορυφαίο ειδησεογραφικό ραδιόφωνο της περιοχής, έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον των ακροατών στον πρώτο μόλις χρόνο ύπαρξης του!

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Lamia Media Voice λειτουργεί και το νέο, ιδιαίτερο portal, LamiaPlus.gr το οποίο ήρθε να δώσει το + στην ενημέρωση σας.

Η εταιρεία Lamia Media Voice βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς εξέλιξης, συνεπώς το μέλλον σίγουρα της ανήκει και δεδομένα θα φέρει νέες, καινοτόμες ιδέες αλλά και… project με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας σε όλα τα επίπεδα.

Όλα παίζουν εδώ. Μη χάνεις στιγμή

Διαβάστε επίσης

Back to top button