Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας!

Και φέτος θα δίνω τα προγνωστικά μου για τους αγώνες της Α΄Φθιώτιδας... Δεν γλιτώσατε τελικά...

Και φέτος θα δίνω τα προγνωστικά μου για τους αγώνες της Α΄Φθιώτιδας…

Δεν γλιτώσατε τελικά…

Η Α΄Φθιώτιδας ξεκινά σήμερα λοιπόν και θα είναι σε δύο δόσεις. Πέντε αγώνες το Σάββατο 16/9 και άλλες δύο αναμετρήσεις την Κυριακή 17/9.

Θα δώσω τα προγνωστικά μου και για τις δύο ημέρες στο συγκεκριμένο άρθρο, οπότε πάμε να δούμε τι έχω να προτείνω εγώ και θα χαρώ πολύ στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση στο facebook να δώσετε τα δικά σας προγνωστικά.

Θυμίζω και πάλι ότι το άρθρο έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν έχω διάθεση να αδικήσω ή να προσβάλλω καμία από τις ομάδες.

Τα προγνωστικά μου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/09/2023 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17.00

ΠΕΑΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ—> Θα «παλέψει» για το θετικό αποτέλεσμα ο νεοφώτιστος Πελασγιακός, αλλά το πάνω χέρι το έχει νομίζω η πιο έμπειρη Αταλάντη. Οπότε 2(διπλό).

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Ωραίο λοκρικό ντέρμπι, με δύο δυνατές ομάδες. Εντός έδρας όμως η Μαλεσίνα έχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα χάσει. Οπότε 1(άσσος)

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ενισχυμένες ομάδες. Δύσκολα μπορώ να βρω νικητή. Οπότε Χ(ισοπαλία).

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ—> Δυνατές και οι δύο ομάδες. Ο Παρνασσός είναι νεοφώτιστος αλλά έχει δυνατή έδρα, από την άλλη η Δάφνη θέλει να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα. Οπότε Χ2(ισοπαλία-διπλό).

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ—> Από εκεί που το άφησε πέρυσι θέλει να το πιάσει ο Οπούντιος, οπότε θεωρώ πως δύσκολα θα μπορέσει η Νίκη να του κάνει την έκπληξη. Οπότε 1(άσσος). (ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/09/2023 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17.00

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ—> Εξίσου αμφίρροπο ματς. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της Κυριακής σίγουρα με την Α.Ε Καλυβίων να έχει το πάνω χέρι. Δική μου άποψη αυτή. Παρόλο αυτά ο Εθνικός αν και νεοφώτιστος έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Οπότε 1Χ(άσσος-ισοπαλία).

ΣΤΥΛΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15.00—> Η ενισχυμένη Στυλίδα θα αγωνιστεί στο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» της Μεγάλης Βρύσης με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η περσινή ομάδα και νομίζω θα είναι εύκολο απόγευμα για τον Α.Ο.Σ. Οπότε 1(άσσος).

Διαβάστε επίσης

Back to top button