ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου!

Ποιους ποδοσφαιριστές θα επιλέξει στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα ο Λεωνίδας Βόκολος; Πάμε να μαντέψουμε την ενδεκάδα...

Ποιους ποδοσφαιριστές θα επιλέξει στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα ο Λεωνίδας Βόκολος; Πάμε να μαντέψουμε την ενδεκάδα…

Έναν ακόμη δύσκολο εντός έδρας αγώνα έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη (1-0) θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Όπως κάθε φορά πριν από τα παιχνίδια της Λαμίας θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε την βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ «μπαίνοντας στο μυαλό» του Λεωνίδα Βόκολου.

Στο τέρμα, η λογική λέει πως θα ξαναδούμε τον Κοσέλεφ, ο οποίος έχει παίξει στα δύο τελευταία ματς της Λαμίας. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα έχουμε τον Σαραμαντά, τον Τζανετόπουλο, τον Πάβλοβετς και τον Σιμόν.

Στο κέντρο, ο Στάνκο θα είναι ο αμυντικός χαφ, με τον Κρίστοφερ Νούνιες να παίρνει θέση λίγο πιο μπροστά ενώ ο Σλίβκα θα παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στο ένα άκρο θα βρίσκεται ο Μαρτίνεθ ενώ στο άλλο ο Τσιλούλης. Στην κορυφή για ακόμη μία φορά ο Καρλίτος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button