Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρώτο και ιστορικό τρίποντο για τον Αστέρα Σταυρού!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πανηγυρίσε ο Αστέρας Σταυρού ο οποίος υποδέχθηκε στο "Αλέκος Παπαγεωργίου" την Καστοριά 1980.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγυρίσε ο Αστέρας Σταυρού ο οποίος υποδέχθηκε στο “Αλέκος Παπαγεωργίου” την Καστοριά 1980.

Με σκορ 2-0 ο Αστέρας Σταυρού επικράτησε της Καστοριάς πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ματς:

Στο 3′ ο Μανακίτσας δοκίμασε το πόδι του από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 12′ ο Μαλισσόβας έδωσε ωραία πάσα στον Φράγκο, αυτός κατέβασε τη μπάλα με το στήθος, πέρασε τον Φωλίνα σούταρε με τον Δήμα τελικά να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα εκτός εστίας και το 1-0 ήταν γεγονός.

Στο 40′ ο Παρλάντζας αν και πεσμένος στο χορτάρι έβγαλε πάσα στον Αλεξίου στα δεξιά, αυτός πάτησε περιοχή και απέναντι στον Δήμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Στο 45+2 ο Αντωνόπουλος βρήκε ωραία τον Αλεξίου στη μεγάλη περιοχή αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Δήμας απομάκρυνε με τα πόδια κρατώντας το 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να προηγείται με 2-0 σκορ.

Τριπλή προσπάθεια για τον Σταυρό από το 62′ έως το 65′ αλλά ούτε ο Φράγκος δυο φορές ούτε ο Κακκάβας κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 67′ ο Τσάνι έπειτα από ωραία ενέργεια πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Τσάμης μπλόκαρε.

Στο 75′ ο Αλεξίου βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Δήμα έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στο 84′ κόρνερ του Δήμου κεφαλιά του Τσάνι ο Τσάμης με το ένα χέρι απομάκρυνε σωτήρια.

Το 2-0 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα, σπουδαίο τρίποντο για τον Αστέρα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button