Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σε Ίντερ ή Γιουβέντους ο Τζανιόλο

Η Ρόμα σκοπεύει να πουλήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό για οικονομικούς λόγους

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Repubblica αναφέρει πως η Ρόμα περιμένει προτάσεις για τον Νικολό Τζανιόλο, καθώς τα χρέη της ανέρχονται, συνολικά, σε 280 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι λοιπόν, Ίντερ και Γιουβέντους ετοιμάζουν πρόταση για να πετύχουν το “κόλπο γκρόσο” για τον 20χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Ιντερ έχει ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το χαρτί του Ρατζά Ναϊνγκολάν που συνεχίζει να έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές στην Ρόμα από τα πολλά χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, με την Ίντερ να δίνει και χρήματα, υπολογίζοντας πως η ομάδα της Ρώμης θα ρίξει την τιμή πώλησης του Τζανιόλο από τη στιγμή που τους χρωστάει και το 15% από μελλοντική πώλησή του.

Αυτή η παράμετρος δίνει στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε προβάδισμα έναντι όλων των άλλων ομάδων στην κούρσα απόκτησης του Τζανιόλο, την ώρα που η πρωταθλήτρια Γιουβέντους φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει εκτός από χρήματα και τους Μπερναρντέσκι και Ρομέρο.

“Θα αφήσουμε τον Τζανιολο να φύγει αν βρεθεί ομάδα που να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις μας, δίνοντας ένα ποσό 70/80 εκατομμύρια ευρώ και την ίδια ώρα να συμφωνεί και εκεινος”, είναι πάντως το μήνυμα που αφήνει να διαρρεύσει η Ρόμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button