Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Σχεδόν απίθανο για σήμερα, πολύ δύσκολο και γι’ αύριο να γίνει το ματς – Αποφασίζει η Λίγκα

Απαισιόδοξες οι εκτιμήσεις των υπευθύνων του «Αλκαζάρ», στην σύσκεψη για το ΑΕΛ - ΑΕΚ και ήδη έχουμε μπει σε πορεία αναβολής της αναμέτρησης, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει ακόμη κι αύριο.

Απαισιόδοξες οι εκτιμήσεις των υπευθύνων του «Αλκαζάρ», στην σύσκεψη για το ΑΕΛ – ΑΕΚ και ήδη έχουμε μπει σε πορεία αναβολής της αναμέτρησης, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει ακόμη κι αύριο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η προγραμματισμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΑΕΛ – ΑΕΚ. Ξεκίνησε στις 11 το πρωί.

Ωστόσο φυσικά ένα ζήτημα υπάρχει μόνο στο επίκεντρο κι αυτό είναι το κατά πόσο είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα, αφού στο «Αλκαζάρ» αυτή την στιγμή το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 13 εκατοστά, εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί ως καινούργιο στοιχείο, είναι οι εκτιμήσεις των υπεύθυνων του γηπέδου, όπως ειπώθηκαν στους ανθρώπους των δύο ομάδων στην σύσκεψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούν πολύ δύσκολο να γίνει το ματς με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και το χρονικό περιθώριο που υπάρχει. Μάλιστα, πρόσθεσαν πως η εκτίμηση τους είναι πως το ματς δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε αύριο.

Οι δύο ομάδες με αυτές τις συνθήκες δεν διαφώνησαν στο θέμα της αναβολής, αλλά φυσικά δεν αποφασίζουν αυτές. Είναι πλέον θέμα απόφασης της Super League. Οπότε τυπικά οι δύο ομάδες θα πάνε στο γήπεδο και θα αποφασίσει ο διαιτητής.

Από κει και πέρα, λόγω των ειδικών συνθηκών, είναι πιθανό η απόφαση να παρθεί νωρίτερα μέσα από τις διεργασίες που υπάρχουν αυτή την ώρα στην Λίγκα. Ένα σημαντικό δεδομένο είναι πως η Αστυνομία είπε πως σε λίγο μπορεί να κλείσει και η Λαμία, οπότε μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button