Στοίχημα

Στοίχημα: Περιφέρεια Στερεάς – Δήμος Λαμιέων: Ακλόνητα φαβορί Σπανός, Παπαϊωάννου – οι αποδόσεις των στοιχηματικών!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου έχει ήδη αρχίσει.

Τα επιτελεία των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών βάζουν τις τελευταίες πινελιές του προεκλογικού αγώνα ενώ η αγωνία των υποψηφίων αρχίζει να χτυπάει κόκκινο.

Μετά τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών που ασχολούνται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές μάλλον ξεκαθαρίζουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Οι δημοσκοπήσεις που δίνουν σοβαρό προβάδισμα επικράτησης στον Φάνη Σπανό για την Περιφέρεια Στερεάς και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου για τον Δήμο Λαμιέων… αποτυπώνονται ξεκάθαρα και στις αποδόσεις των bookmaker.

Σε ότι έχει να κάνει με την Περιφέρεια Στερεάς ο Φάνης Σπανός που στηρίζεται και από τη Ν.Δ δίνει απόδοση 1.03 με τον Απόστολο Γκλέτσο να τοποθετείται στο 5.00 και τους Κώστα Μαρκόπουλο στο 13.00, τον Κώστα Μπασδέκη στο 35.00 και τον Λουκά Αποστολίδη το ίδιο. Εκεί που έχει ενδιαφέρον όμως είναι ότι οι στοιχηματικές βλέπουν… 2ο γύρο με την απόδοση να εκλεγεί εκεί νέος περιφερειάρχης να πληρώνει μόλις 1.45 έναντι του 2.55 για να εκλεγεί στον 1ο γύρο.

Μεγάλο φαβορί ο Παπαϊωάννου στον Δήμο Λαμιέων

Σε ότι αφορά τον Δήμο Λαμιέων και στο ερώτημα ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος, σε όλες τις εταιρείες, με βάση τις αποδόσεις, παρουσιάζεται ως ακλόνητο φαβορί ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Λαμιέων στην εταιρεία Stoiximan οι σχετικές αποδόσεις είναι:

Πανουργιάς Παπαϊωάννου 1.20
Ευθύμιος Καραΐσκος. 2.40
Βασίλης Κυριακάκης 35.00
Θανάσης Αδάμ 50.00

Ενώ στην εταιρεία Novibet οι αντίστοιχες αποδόσεις είναι

Πανουργιάς Παπαϊωάννου. 1.25
Ευθύμιος Καραΐσκος. 2.30
Βασίλης Κυριακάκης 24.00
Θανάσης Αδάμ 51.00, Περιφέρεια Στερεάς – Δήμος Λαμιέων: Ακλόνητα φαβορί Σπανός, Παπαϊωάννου – οι αποδόσεις των στοιχηματικών!

Με δεδομένο ότι οι αποδόσεις των συγκεκριμένων εταιρειών στηρίζονται σε απόλυτα έγκυρες δημοσκοπήσεις, για λόγους που όλοι αντιλαμβάνεστε και αποτυπώνουν με ακρίβεια τις διαθέσεις των ψηφοφόρων τη συγκεκριμένη στιγμή, φαίνεται ότι η πλάστιγγα στη μάχη της Περιφέρειας να κλείνει προς τον Φάνη Σπανό και στον δήμου Λαμιέων προς την πλευρά του Πανουργιά Παπαϊωάννου., Περιφέρεια Στερεάς – Δήμος Λαμιέων: Ακλόνητα φαβορί Σπανός, Παπαϊωάννου – οι αποδόσεις των στοιχηματικών!

Προφανώς τον νικητή των εκλογών θα τον αποφασίσουν οι πολίτες στις κάλπες της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Αλλά πάντως μετά τις δημοσκοπήσεις έχουμε μία ακόμα σοβαρή ένδειξη για το ποιος θα είναι αυτός που θα αναδειχτεί Περιφερειάρχης Στερεάς και δήμαρχος Λαμιέων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button