ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας: «Καλή μας αρχή και καλό μας ταξίδι…»

Ο Έσπερος MY KTEO Λαμίας είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει το νέου του ταξίδι στην Elite League.

Ο Έσπερος MY KTEO Λαμίας είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει το νέου του ταξίδι στην Elite League.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου η ομάδα του Έσπερου για την 1η αγωνιστική της Elite League θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας με την Α.Ε Ψυχικού!

Διαβάστε το μήνυμα της διοίκησης:

Φίλες και Φίλοι του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης(basketball).

Φίλες και Φίλοι του ΕΣΠΕΡΟΣ(my kteo) ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Αρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 Elite League- Ερρίκος Ντυνάν, αρχίζουν τα ματς και η ομάδα μας έχει την τιμή να εκπροσωπεί την πόλη της ΛΑΜΙΑΣ, για πρώτη φορά στην αθλητική μας ιστορία .

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με την συμμετοχή πολλών καλών ιστορικών ομάδων και φιλοδοξούμε να κατορθώσουμε να αντεπεξέλθουμε , στο δύσκολο εγχείρημα του ‘’πρώτη φορά’’ στην Α2 Elite League-Ερρίκος Ντυνάν εθνικής κατηγορίας.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ η ομάδα μας ξεκινά το πρωτάθλημα με Εκτός Έδρας παιχνίδι στην ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές τους.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους και φορείς της πόλης μας ,να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του ΕΣΠΕΡΟΣ(my kteo) ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ώστε να διανύσουμε ΜΑΖΙ το εξαιρετικά ενδιαφέρον και συγχρόνως ‘’ανεξερεύνητο’’ σε μας, αγωνιστικό μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Α2 Elite League-Ερρίκος Ντυνάν εθνικής κατηγορίας.

Καλή μας αρχή…καλό μας ταξίδι και με οδηγό το γνωμικό του Ευριπίδη ‘’Συν μυρίοισι τα καλά γίγνεται πόνοις’’ , ευελπιστούμε να φθάσουμε στ’άπάνεμο αγωνιστικό λιμάνι της ‘’Ιθάκης μας’’.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button