FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρωινό ξύπνημα… και αναχώρηση για Αγρίνιο!

Με τρεις απουσίες στην ίδια ακριβώς θέση, αυτή του ανασταλτικού χαφ, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σήμερα Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στις προπονητικές εγκαταστάστεις της Νέας Άμπλιανης, όπου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Superleague, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Μάκης Χάβος είδε με χαρά να παίρνει μέρος στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για τη βασική θέση στο κέντρο της άμυνας.

Το θέμα είναι πως η ομάδα πάει στο Αγρίνιο με τρεις σημαντικές απουσίες. Η μία ήταν γνωστή πριν καν τελειώσει το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο και μιλάμε βέβαια για τον Ελίνι Δημούτσο, ο οποίος αποβλήθηκε.

Όμως, εκτός είναι και οι Αμπντούλ Οσμάν, ο οποίος είναι τραυματίας και εχθές έκανε θεραπεία στη Νέα Άμπλιανη, αλλά και ο άτυχος Ντέιβιντ Άντρονικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πονόδοντο και δεν μπόρεσε να προπονηθεί εχθές.

Παρόλο αυτά, οι αντικαταστάτες των απόντων έχουν ήδη βρεθεί, έχουν δοκιμαστεί και ο Χάβος πάει στο Αγρίνιο λίγες αλλαγές σε σχέση με το μάτς του Περιστερίου. Μπορείτε να δείτε εδώ μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα της Λαμίας τώρα, μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση θα μαζευτεί στη 13:00 έξω από το ΔΑΚ Λαμίας και στις 13:30 θα αναχωρήσουν για το Αγρίνιο, όπου αύριο στις 19:00 θα παίξουν απέναντι στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button