Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής

Το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας επιστρέφει σήμερα μετά την διακοπή λόγω των εκλογών.

Το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας επιστρέφει σήμερα μετά την διακοπή λόγω των εκλογών.

Μετά από μία μικρή διακοπή, το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας επιστρέφει σήμερα με την 4η αγωνιστική να έχει δυνατά παιχνίδια.

Όπως κάθε αγωνιστική έτσι και τώρα θα δώσουμε τα προγνωστικά μας για όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Α.Ο ΣτυλίδαςΠελασγιακός–> Ένα ακόμη ματς «εντός έδρας» η Στυλίδα θα το δώσει εκτός… και όχι απλά εκτός αλλά στον Μώλο! Είναι κάτι που σίγουρα είναι μειονέκτημα για την ομάδα του λιμανιού παρόλο αυτά θεωρώ πως θα τα καταφέρει στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στο νεανικό ρόστερ του Πελασγιακού. Οπότε θα πάω με τον άσσο.

Καλύβια Άρης Αγ. Κωνσταντίνου–> Το 4 στα 4 θέλει πετύχει σήμερα η Α.Ε Καλυβίων, η οποία υποδέχεται στο γήπεδό της τον πάντα επικίνδυνο Άρη. Η λογική λέει νίκη των γηπεδούχων μιας και βρίσκονται σε αρκετά καλή φόρμα. Οπότε θα πάω με την λογική και πω άσσο.

Μαλεσίνα Παρνασσός Αμφίκλειας–> Έχει μπει δυνατά στο πρωτάθλημα η Μαλεσίνα και δύσκολα θα βρεθεί ομάδα φέτος να την κοντράρει. Ο Παρνασσός έχει ποιότητα, έχει εμπειρία αλλά θα τα βρει δύσκολα απέναντι στην ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου. Πάμε με τον άσσο και σε αυτό το ματς.

ΑΠΟ ΑταλάντηςΟπούντιος Μαρτίνου–> Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Αταλάντη με τον ΑΠΟ να υποδέχεται τον Οπούντιο. Το πλεονέκτημα φαίνεται πως το έχει ο Οπούντιος αλλά η Αταλάντη εντός έδρας είναι πάντα επικίνδυνη. Θα επιλέξω το Χ2.

Εθνικός Κομποτάδων Δάφνη Λιβανατών–> Ωραίο παιχνίδι στις Κομποτάδες, με τον Εθνικό να υποδέχεται τη Δάφνη. Πολύ πιο έτοιμη ομάδα αυτή των Λιβανατών και σίγουρα έχει το πλεονέκτημα. Παρόλο αυτά κάποια στιγμή πρέπει και ο Εθνικός να αντιδράσει. Θα ρισκάρω και θα πάω με την ισοπαλία.

Ολυμπιακός ΛαμίαςΚαλαπόδι–> Δύο διαφορετικές ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Πιο έμπειρη ομάδα το Καλαπόδι, ενώ ο Ολυμπιακός αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές κατά κύριο λόγο που «μαζεύουν» εμπειρίες. Θα επιλέξω το διπλό αλλά και το goal-goal.

Διαβάστε επίσης

Back to top button