Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Πώς θα εξασφαλίσει από σήμερα τα play offs

Ο Βόλος δεν έχει απόψε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως εάν ο Ατρόμητος δεν κερδίσει στην Τρίπολη θα γίνει και μαθηματικά η 6η ομάδα που θα συμμετάσχει στα play offs της τρέχουσας σεζόν. #stoiximan_slgr #volosnfc #playoffs #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Βόλος δεν έχει απόψε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως εάν ο Ατρόμητος δεν κερδίσει στην Τρίπολη θα γίνει και μαθηματικά η 6η ομάδα που θα συμμετάσχει στα play offs της τρέχουσας σεζόν.

Με το ματς του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανοίγει σήμερα (4/3) η αυλαία της 25ης αγωνιστικής, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο σε έναν αγώνα που εμμέσως θα… παίξει και ο Βόλος.

Βλέπετε οι Περιστεριώτες είναι η μόνη ομάδα που διατηρεί μαθηματικές ελπίδες να αφήσει εκείνη της Μαγνησίας εκτός play offs και αυτό θα συμβεί σε ένα και μοναδικό σενάριο.

Πιο συγκεκριμένα «χρειάζονται» το απόλυτο (3χ3) μέχρι το φινάλε όπου μετά την Αρκαδία θα υποδεχθούν την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και την ίδια στιγμή ο Βόλος να γνωρίσει δύο ήττες στα ισάριθμα εναπομείναντα παιχνίδια του στη regular season (με ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό).

Αρα εάν ο Ατρόμητος δεν κερδίσει τον Αστέρα αυτόματα θα γίνει η 6η και τελευταία ομάδα των play offs, ύστερα από ΑΕΚΑρηΟλυμπιακόΠαναθηναϊκόΠΑΟΚ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button