ΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Α.Ο Λαμίας!

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της VolleyLeague Γυναικών, ο Α.Ο Λαμίας γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ εκτός έδρας με 3-0 σετ.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της VolleyLeague Γυναικών, ο Α.Ο Λαμίας γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ εκτός έδρας με 3-0 σετ.

Tα σετ:

  • 25 – 10
  • 25 – 15
  • 25 – 18

Η ανακοίνωση του Α.Ο Λαμίας:

Πάλεψε όσο μπορούσε βάσει συνθηκών…

Ο Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την γηπεδούχο ΑΕΚ χωρίς τις ξένες αθλήτριές του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στηριχτεί μόνο στις Ελληνίδες και να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις απέναντι σε μια ιστορική αλλά και ισχυρή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στο 1ο σετ, οι αθλήτριες του Ηλία Αγγέλη, επηρεασμένες από τις συνθήκες αγώνα, δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τις γηπεδούχες με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 25-10.

Στο 2ο σετ, οι φιλοξενούμενες βελτιώθηκαν, προσπάθησαν να κοιτάξουν στα μάτια την ΑΕΚ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό με το σετ να κλείνει με σκορ 25-15. Στο 3ο και τελευταίο σετ, η ομάδα του Ηλία Αγγέλη, έδειξαν πως ακόμα και έτσι, έχουν μεγάλες δυνατότητες τη φετινή χρονιά και πως δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο για κανέναν. Έκαναν ντέρμπι το σετ για να υποκύψουν στην ανώτερη ΑΕΚ τελικά με σκορ 25-18.

ΥΓ: Αφήνουμε πίσω την πρεμιέρα και κοιτάζουμε ήδη τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ένα ακόμα δύσκολο ματς που θέλουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας για να παλέψουμε όλοι μαζί… 

Διαβάστε επίσης

Back to top button