Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τι πιάσαμε και τι χάσαμε;

Πάμε να κάνουμε το ταμείο από τη χθεσινή ημέρα με τα προγνωστικά μας για την 5η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Πάμε να κάνουμε το ταμείο από τη χθεσινή ημέρα με τα προγνωστικά μας για την 5η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Πιο κάτω θα διαβάσετε τα προγνωστικά που δώσαμε το Σάββατο το πρωί και δίπλα τους αν πέσαμε μέσα ή όχι:

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Πελασγιακός και σήμερα υποδέχεται τον έμπειρο Άρη Αγ. Κωνσταντίνου. Παιχνίδι με λίγα γκολ προβλέπω σήμερα, οπότε θα πάω με το Χ. ❌ (1-0)

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ–> Ένα από τα πιο δυνατά ματς της αγωνιστικής είναι το συγκεκριμένο. Ο Παρνασσός μετά την ήττα από την Μαλεσίνα εκτός έδρας θέλει να επιστρέψει στις νίκες αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει μία από τις πιο ικανές ομάδες της κατηγορίας, τον Α.Ο Στυλίδας. Γκολ θα έχουμε σίγουρα στο ματς, το προβάδισμα το έχει η Στυλίδα (θεωρητικά πάντα γιατί μέσα στο γήπεδο κρίνονται αυτά) οπότε θα πάω με το Χ2 και το γκολ-γκολ. ✅❌ (0-1)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ–> Εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο αήττητες ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες. Ο Οπούντιος θέλει να κρατήσει το σερί στην έδρα του, όμως αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Α.Ε Καλυβίων. «Κλείνω» προς την ισοπαλία και στο γκολ-γκολ. ❌❌ (2-0)

ΔΑΦΝΗ ΛΙBANΑΤΩΝ – ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ–> Λοκρικό ντέρμπι… αλλά με ξεκάθαρο φαβορί. Η Δάφνη είναι πιο δυνατή φέτος από την Αταλάντη, όμως στα ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Παρόλο αυτά θα πάω με τον άσσο…✅ (3-0)

ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ–> Ένα ακόμη ντέρμπι της Λοκρίδας, στο οποίο θα ήθελα πολύ να βρεθώ. Δύο δυνατές ομάδες, ικανές για κάθε σκορ. Το προβάδισμα το έχει το Καλαπόδι μιας και παίζει εντός έδρας οπότε θα πάω με τον άσσο. ❌ (0-0)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ–> Γειτονικό ντέρμπι θα το ονομάσω διότι και γειτονιά είναι οι δύο ομάδες αλλά και δύσκολο ματς προβλέπω να είναι. Πιο έμπειρη ομάδα ο Εθνικός, όμως ακόμη δεν έχει καταφέρει να το βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός νομίζω πως παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται και θα αρχίσει σιγά σιγά να δυσκολεύει τους αντιπάλους παρόλο αυτά περιμένω αντίδραση από τις Κομποτάδες. Θα δώσω τη δεύτερη διπλή μου εδώ και θα πάω με το Χ2 και το γκολ-γκολ. ✅✅ (2-4)

Διαβάστε επίσης

Back to top button