Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Φθιώτιδας!

Σήμερα το πρόγραμμα της ΕΠΣ Φθιώτιδας περιλαμβάνει αγώνες για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου θα διεξαχθούν 6 επαναληπτικοί αγώνες και ένας για την 1η αγωνιστική της Α΄Φάσης του θεσμού.

Σήμερα το πρόγραμμα της ΕΠΣ Φθιώτιδας περιλαμβάνει αγώνες για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου θα διεξαχθούν 6 επαναληπτικοί αγώνες και ένας για την 1η αγωνιστική της Α΄Φάσης του θεσμού.

Όπως κάνουμε και στα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας έτσι θα κάνουμε και στα ματς του Κυπέλλου και θα δώσουμε τα προγνωστικά μας.

Πάμε να δούμε τι έχουμε:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ (0-3)–> Το πρώτο ματς είχε πάει στον Παρνασσό με 3-0 σκορ, παρόλο αυτά θεωρώ πως το σημερινό δεν θα είναι τόσο εύκολο με την Προοδευτική να θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει συνάμα και ψυχολογία. Θα πάω με το 1Χ.

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ (0-2)–> Δύσκολη νίκη για τα Καλύβια στο πρώτο ματς, παρόλο αυτά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Παμμωλιακός έχει επικεντρωθεί (νομίζω) στο πρωτάθλημα όπου βασικός του στόχος είναι η άνοδος. Θα πάω με το Χ.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 (1-3)–> Το ντέρμπι του Κυπέλλου. Θα μπορούσε άνετα να είναι και αγώνας για τον τελικό, αλλά συναντάμε Οπούντιο και Μαλεσίνα στην Α΄Φάση. Έχει το προβάδισμα η Μαλεσίνα αλλά μέσα στο Μαρτίνο δεν θα είναι εύκολο. Παρόλο αυτά, θα πάω με το διπλό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΚΑΛΑΠΟΔΙ (0-3)–> Τη νίκη με 3-0 σκορ είχε πανηγυρίσει στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό το Καλαπόδι και κάτι αντίστοιχο θέλει και στο δεύτερο ματς. Γκολ βλέπω σίγουρα οπότε θα πάω με το 2 και το goal-goal.

ΣΤΥΛΙΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ (2-1)–> To πιο αμφίρροπο παιχνίδι της Α΄Φάσης ήταν το συγκεκριμένο, με δύο δυνατές ομάδες. Η Στυλίδα έχει το προβάδισμα, αλλά για ακόμη ένα ματς δεν αγωνίζεται στο γήπεδό της και αυτό αποτελεί πρόβλημα για τον σύλλογο, που έχει καταντήσει «πρόσφυγας». Η Αταλάντη θα το παλέψει, αλλά και πάλι η Στυλίδα έχει τον πρώτο λόγο. Θα πάω με το 1Χ.

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ (6-1)–> Άνετη επικράτηση της Δάφνης στο πρώτο ματς και το σκορ δύσκολα αλλάζει. Θα πάω με τον άσσο, αλλά θα επιλέξω και το goal-goal.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ–> Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, τους χωρίζουν μία κατηγορία με τον Αστέρα να προέρχεται από τεράστια εντός έδρας νίκη επί των Τρικάλων, ενώ την Κυριακή υποδέχεται τον Αστέρα Πετριτή. Μπορεί το βάρος να το ρίχνει στο πρωτάθλημα ο Αστέρας, παρόλο αυτά ένα Κύπελλο είναι πάντα δελεαστικό. Από την άλλη τώρα ο Εθνικός δεν έχει να χάσει κάτι, αντιθέτως αν καταφέρει να «πιάσει στον ύπνο» τον Σταυρό μπορεί να κάνει την έκπληξη. Θα πάω παρόλο αυτά με το διπλό… στα σίγουρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button