Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Α.Ο Στυλίδας!

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας πανηγύρισε η Στυλίδα καθώς επικράτησε και στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα με την Αταλάντη.

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας πανηγύρισε η Στυλίδα καθώς επικράτησε και στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα με την Αταλάντη.

Νίκη με 5-0 σκορ και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας πήρε ο ΑΟ Στυλίδας κόντρα στην Αταλάντη.

Το ματς:

Στο 2′ τετ α τετ του Ντάμπου, ο Παπαγεωργίου έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε.

ΓΚΟΛ:Στο 4′ ανοίγει το σκορ η Στυλίδα. Ο Ντάμπος βγάζει ασίστ με τακουνάκι στον Αλέξανδρο Κουφιώτη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

ΓΚΟΛ:Στο 6′ μακρινή μπαλιά από την άμυνα της Στυλίδας, λάθος από τον Τζανέτη το οποίο και εκμεταλλεύτηκε ο Άλλα και απέναντι στον Παπαγεωργίου δεν αστόχησε για το 2-0.

ΓΚΟΛ:Στο 17′ μακρινό δυνατό σουτ του Καραπέτσα, ο Παπαγεωργίου απομάκρυνε αλλά ο Αλέξανδρος Κουφιώτης ήταν εκεί, πήρε το ριμπάουντ και έκανε με το κεφάλι το 3-0.

Στο 21′ σέντρα του Άλλα από τα δεξιά, ο Ντάμπος πλάσαρε αλλά ο Παπαγεωργίου απομάκρυνε!

Στο 32′ ο Αλέξανδρος Κουφιώτης έστρωσε ωραία τη μπάλα με το στήθος στον Ντάμπο αυτός έκανε απευθείας το σουτ αλλά και πάλι ο Παπαγεωργίου απέκρουσε!

Στο 38′ ο Αλεξίου έκλεψε για την Αταλάντη από τον Θανάση Τσόντζωρα πλάγια δεξιά, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Γραββάνης μπλόκαρε.

Στο 50′ ο Θανάσης Τσόντζωρας έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε ο Άλλα ο οποίος έκανε την προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΓΚΟΛ: Στο 57′ ωραία προσωπική ενέργεια του Ντάμπου, κάθετη πάσα στον Μιχαηλίδη ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Παπαγεωργίου κάνοντας το 4-0 από πλάγια θέση.

Στο 60′ πάσα του Μπισμπιγιάννη στον Ντάμπο, αυτός πάτησε περιοχή από πλάγια αριστερά όπως έκανε επίθεση η Στυλίδα, σούταρε αλλά ο Παπαγεωργίου του είπε όχι.

ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Στο 64′ κάθετη πάσα του Τσακανίκα στον Τζιβελέκη αυτός πλάσαρε απέναντι στον Γραββάνη αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και βγήκε άουτ!

ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ: Μακρινό σουτ του Στυλιανού από τα αριστερά, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στο δοκάρι του Παπαγεωργίου.

Στο 73′ ο Ντάμπος βγήκε σε θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 80′ ο Μιχαηλίδης έκανε το τελικό 5-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button