Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο Αντωνόπουλος ο “λυτρωτής” του Αστέρα Σταυρού!

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τους 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε τον Αστέρα Πετριτή, σε αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 14:00.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τους 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε τον Αστέρα Πετριτή, σε αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 14:00.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο μπήκε μπροστά στο σκορ ο Σταυρός αλλά σκόραρε και το 2-1, ο Αστέρας κέρδισε τον Αστέρα Πετριτή παίρνοντας ένα ακόμη τεράστιο εντός έδρας τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Σταυρού κατάφερε να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα του πέναλτι, με τον Αλεξίου να ευστοχία στο 36′.

Το πέναλτι προήλθε από ωραία ενέργεια του Αντωνόπουλου, ο οποίος πάτησε περιοχή αλλά ανατράπηκε εντός αυτής με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει την εσχάτη των ποινών.

Το ημίχρονο έληξε με τον Αστέρα να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο Σταυρός ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου και δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ.

Στο 73′ ο Γωγουβίτης, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα Σταυρού και έκανε το 1-1.

Μετά την ισοφάριση ο Σταυρός δημιούργησε αρκετές φάσεις, προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης και το βρήκε!

Στο 90+1′ ο Αντωνόπουλος, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, σκόραρε για το 2-1 δίνοντας στην ομάδα του ένα τεράστιο τρίποντο!

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Για τον Αστέρα Σταυρού ο Βαγγέλης Λέντας έχει επιλέξει: Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Νάτσο Ροντρίγκες, Παρλάντζας, Κακκάβας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου

Στον πάγκο βρίσκονται: Φράγκος, Σεντής, Γιαννακάκος, Δρόσος, Μαγκλάρας, Παπαλέξης, Παλιακος, Πολυδεύκης, Σκούρας

Από την άλλη ο Γιάννης Σφακιανάκης για τον Αστέρα Πετριτή έχει επιλέξει τους: Τζαφέστας, Κοντομίχης, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Τσιάβος, Γεωργακόπουλος, Σούκερας

Στον πάγκο βρίσκονται: Ζερβός, Θεοδωρόπουλος, Βλάχος, Λέσης, Μαρίτσας, Κοιλιάρας, Θηραίος, Βερίκης, Γεωργοπάλης, Στεργίου, Στούπας, Στεργίου Π., Λούβρος, Βλαχόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button