Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Μοιρασιά” στο “Σιαφάκας” για Ανθήλη και Ροδωνιά!

Μοιρασιά σε βαθμούς και γκολ το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο «Σιαφάκας» στην Ανθήλη, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της φιλοξενούμενης " Θύελλας" Ροδωνιάς.

Μοιρασιά σε βαθμούς και γκολ το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο «Σιαφάκας» στην Ανθήλη, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της φιλοξενούμενης ” Θύελλας” Ροδωνιάς.

Ήταν οι πρώτοι βαθμοί των δύο ομάδων, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες .

Πολύ καλό παιχνίδι πάντως έγινε και μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο που τελείωσε ισόπαλο, το Β΄μέρος επεφύλαξε τις μεγάλες φάσεις και τα δύο ακόμη τέρματα στις καθυστερήσεις!

Απόδειξη πόσο πολύ ήθελε η κάθε ομάδα τη νίκη, φάνηκε από το πάθος που ξεχύλιζε από τους 22 παίκτες μέχρι και το (100΄!) της συνάντησης,-αφού ο διαιτητής υπέδειξε 10΄ καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι πάντως έκαναν 2 μεγάλες φάσεις προς το τέλος του αγώνα , με τον Γιαννακάκο να κάνει δύο φανταστικές αποκρούσεις, αλλά και να έχουν δύο δοκάρια, λίγο πριν να προηγηθούν .

Φάσεις –γκολ

22΄Ωραία μπαλιά στον νεαρό Αγγέλη, ο οποίος από μακριά «έπιασε» ένα πολύ τέλειο-δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κασίμι, σημειώνοντας το 0-1 και πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το πρώτο του τέρμα με την ομάδα του.

41΄ο Χόντζα, από κοντά πλάσαρε εύστοχα, μετά την ωραία μπαλιά λόμπα του Χανή, σημειώνοντας το 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

78΄ο Γιαννακάκος έκανε φανταστική απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά επιθετικού της Ανθήλης.

80΄πάλι ο Γιαννακάκος απέκρουσε σουτ των γηπεδούχων, οι οποίοι στη συνέχεια είδαν το σουτ παίκτη τους να χτυπά στο δοκάρι και να μένει το 1-1.

85΄δοκάρι ξανά για τους γηπεδούχους.

90+ πέναλτι κέρδισαν οι παίκτες της Ανθήλης, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο έμπειρος Χανής, κάνοντας το 2-1.

98΄οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη , καθώς ο ΖαγγανάςΝ., που είχε μπει αλλαγή, με ωραία κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Κασίμι, μετά την πάσα του Κρέτση Χ., σημείωσε το τελικό 2-2.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Αυγέρη, Γρύλλη και Τριανταφυλλόπουλου

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ: Κασίμι, Αυλακιώτης, Σκούρας(55΄Κοκκορές), Βούλγαρης(Οικονομίδης), Ντίνος, Αντωνόπουλος, Χότζα, Ζησόπουλος Χ., Νταρλαδήμας(80΄Καραδήμος), Χανής, Ζησόπουλος Α.

“ΘΥΕΛΛΑ”ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Κρέτσης Β.): Γιαννακάκος, Πετρόπουλος, Φλώρος, Κόκκοτας, Τσακνής, Κατσακιώρης(60΄Γαλανός Φ.), Αγγέλης, Κρέτσης Χ.(70΄Ζαγγανάς Ν.), Κρέτσης Χ., Καλαντζής, Ντζιαβίδας Γ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button