Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη για τη Θύελλα Ροδωνιάς ενάντια στον Μαγνησιακό!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β' Φθιώτιδας, η Θύελλα Ροδωνιάς κέρδισε εντός έδρας τον Μαγνησιακό με σκορ 4-2.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Φθιώτιδας, η Θύελλα Ροδωνιάς κέρδισε εντός έδρας τον Μαγνησιακό με σκορ 4-2.

Το πρώτο τρίποντο για τη νέα αγωνιστική περίοδο πήρε στο γήπεδό της η ΘΥΕΛΛΑ, απέναντι στη φιλοξενούμενη και «νεοσύστατη» ομάδα του ιστορικού «Μαγνησιακού», ο οποίος επανήλθε και πάλι στα γήπεδα, μετά την απουσία λίγων χρόνων, χάρη στις προσπάθειες κάποιων ρομαντικών ανθρώπων της συνοικίας της Λαμίας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια !

Οι γηπεδούχοι πριν το παιχνίδι έκαναν τον καθιερωμένο αγιασμό , έστω και λίγο αργά, αλλά φαίνεται οι ευλογίες και ευχές του παπα- Γιάννη έπιασαν τόπο και ήρθε η πρώτη νίκη γι΄ αυτούς.

Οι παίκτες της Ροδωνιάς άξιζαν αυτή τη νίκη, είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες, κάνοντας επιπόλαιες ενέργειες, βάζοντας στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι “πάλεψαν” το παιχνίδι και μόνο μετά το 4-2 “κατέθεσαν τα όπλα”.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ:

24΄πέναλτι κέρδισε ο Καλαντζής , ύστερα από την ανατροπή του από τον τερματοφύλακα, το έκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και σημείωσε το 1-0.

35΄καλό σουτ από τους φιλοξενούμενους, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαννακάκου.

38΄ο Γκούρλιας από πλάγια θέση προσπάθησε να πλασάρει τον Γιαννακάκο, αλλά αυτός απέκρουσε με τα πόδια.

39΄πάλι ο ίδιος παίκτης επιχείρησε μακρινό σουτ, με τον Γιαννακάκο και πάλι να πέφτει στη δεξιά του κλειστή γωνία, βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.

41΄ Έξοχη μπαλιά ασίστ του Καλαντζή στο κέντρο της άμυνας, ο Αναστασόπουλος φάτσα με το τέρμα, πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

45΄οι φιλοξενούμενοι μετά από εκτέλεση κόρνερ μείωσαν με την κεφαλιά του Νασιόπουλου σε 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

55΄σουτ του Ευθυμιάδη για τους φιλοξενούμενος μπλόκαρε ο Γιαννακάκος.

63΄Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Καλαντζή, κεφαλιά παίκτη της Ροδωνιάς στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κατσακιώρης Ν. με κοντινή κεφαλιά έκανε το 3-1.

67΄σουτ μέσα από την περιοχή του Χαραυγή, στα δίχτυα του νεοεισελθόντα Ζαγγανά, ο οποίος “κρύος” ακόμη, δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα, για να μειώσουν και πάλι οι παίκτες του Μαγνησιακού σε 3-2.

76΄ατομική προσπάθεια του Τζόλη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Τσόγκα, πάσαρε στον αμαρκάριστο Αναστασόπουλο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το τελικό 4-2.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των Καραγεώργου, Λιασκώνη και Κακλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Κρέτσης Β.): Γιαννακάκος(61΄Ζαγγανάς), Πετρόπουλος, Κρέτσης Χ., Κόκκοτας, Σκαρλάτος, Κολόκας(61΄Κατσακιώρης Ν.), Αγγέλης(46΄Γαλανός), Κρέτσης Χ., Αναστασόπουλος(78΄Τριάντης), Καλαντζής(Κατσακιώρης Χ.), Τζόλης

“ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ”: Τσόγκας, Ψιλόπουλος(32΄Κατόπης), Νασιόπουλος(46΄Ευθυμιάδης), Μακρής α., Γκούρλιας, Λουκάς(46΄Γκούρλιας Π.), Νικολόπουλος, Ραχούτης, Λέβας, Χαραυγής, Αφράτογλου(87΄Μαρνάρης)

Διαβάστε επίσης

Back to top button