Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με ένα ερωτηματικό και μία απουσία κόντρα στην Μαρσέιγ η ΑΕΚ!

Mε μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Ρότα και μόνη απουσία εκείνη του τιμωρημένου Στάνκοβιτς, η ΑΕΚ προετοιμάζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ.

Mε μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Ρότα και μόνη απουσία εκείνη του τιμωρημένου Στάνκοβιτς, η ΑΕΚ προετοιμάζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ.

Πεισμωμένοι και έτοιμοι να πατήσουν το κουμπί της πρόκρισης είναι άπαντες στην ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Πέμπτη στην OPAP Arena, τη Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να επιστρέψει θετικά αποτελέσματα μετά και τη γκέλα ολκής στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά.

Οι «νταμπλούχοι» παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης παρά την ήττα 3-1 στο «Βελοντρόμ» και ο Ματίας Αλμέιδα τρίβει τα χέρια του καθώς έχει για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό διαθέσιμους όλους τους κομβικούς ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση τον Λάζαρο Ρότα και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Αφενός για τον Έλληνα δεξιό μπακ επικρατεί «σιγή ιχθύος» από πλευράς ΑΕΚ καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν και κατά πόσο θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Αφετέρου, ο Αυστριακός τερματοφύλακας, θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα αφού είχε αποβληθεί στη Μασσαλία μετά το πέναλτι που έκανε.

Φυσικά η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στον τεχνικό της Ένωσης, καθώς η UEFA έκανε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα προς τιμήν του. Ο «Πελάδο» μίλησε για την ξεχωριστή ενέργεια της ΑΕΚ τονίζοντας πως ήταν βέβαιος για την επιτυχία της, ενώ πρόσθεσε πως θέλει μια ομάδα που θα παλεύει πάντα.

Μεταξύ άλλων ήρθε… χαρτάκι από το Καμερούν στο οποίο αναγραφόταν για μια ακόμη φορά η κλήση του Αρόλντ Μουκουντί στην εθνική ομάδα ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 15:45 είναι προγραμματισμένη και η συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αποψινού ματς.

πηγή: Sport-FM

 

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button