ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τσιλούλης: «Η Λαμία αλλάζει επίπεδο»

Ο επιθετικός της ομάδας της Φθιώτιδας φιλοξενήθηκε στον “αέρα” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή “Τελευταία Σελίδα”, όπου μίλησε για την πορεία του συνόλου του Λεωνίδα Βόκολου και την δική του εξέλιξη στο πέρασμα των χρόνων.

Ο επιθετικός της ομάδας της Φθιώτιδας φιλοξενήθηκε στον “αέρα” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή “Τελευταία Σελίδα”, όπου μίλησε για την πορεία του συνόλου του Λεωνίδα Βόκολου και την δική του εξέλιξη στο πέρασμα των χρόνων.

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αν μη τι άλλο είναι η Λαμία. Μία ομάδα, που από τη χρονιά που ανήλθε στη πρώτη κατηγορία, σώζεται την τελευταία στιγμή με μαθηματική ακρίβεια. Φέτος φιγουράρει στην 5η θέση και πρόσφατα απέναντι στον Παναθηναϊκό άγγιξε τη νίκη. Ο καλεσμένος του Δημήτρη Μαλισιώβα στην εκπομπή “Τελευταία Σελίδα”, σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αν ήταν λίγα εκατοστά πιο πίσω, θα έδινε προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1, μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Ο Σωτήρης Τσιλούλης –περί αυτού πρόκειται- ήταν αποκαλυπτικός. «Ναι, φέτος όλα είναι διαφορετικά. Η ομάδα δείχνει καλύτερο πρόσωπο και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε» ανέφερε ο 28χρονος Λαρισαίος επιθετικός, που γεννήθηκε την ημέρα των ερωτευμένων, παραδέχθηκε πως είναι ερωτευμένος με την γυναίκα του και με την μπάλα. Ξεκινώντας την πορεία του ως ελεύθερος επιθετικός, πίσω από τον φορ, διακρίνεται πλέον και στο άκρο της επίθεσης. «Στη ζωή, όπως και στο γήπεδο, πρέπει να προσαρμοστείς. Παίζω στα άκρα, τα τελευταία χρόνια, αφού πρέπει να υπηρετούμε το σύστημα του προπονητή. Προσπαθώ να ανταποκριθώ και πλέον νομίζω πως τα καταφέρνω. Φέτος ξεκίνησα καλά (σ.σ. 2γκολ, 2 ασίστ, 4 δοκάρια) κι ευελπιστώ να συνεχίσω καλύτερα. Με τα δοκάρια έχω αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση, αλλά που θα πάει θα τα νικήσω κι αυτά (σ.σ. γέλια)».

Όσον αφορά, για το που το πάει φέτος η Λαμία, ο επιθετικός των Φθιωτών ήταν σαφής: «Η ομάδα μετά την περσινή σωτηρία την τελευταία στιγμή, ενισχύθηκε με παίκτες σαν τον Καρλίτος και με την φιλοσοφία του κόουτς αποδίδουμε καλά. Νομίζω, πως σιγά-σιγά αλλάζουμε επίπεδο και θα αποφύγουμε νωρίς το άγχος της σωτηρίας».

Τέλος ο Έλληνας επιθετικός μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ ευχήθηκε καλή τύχη στην Εθνική και τόνισε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να φορέσει το εθνόσημο.

Πηγή: ErtSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button