Ματσάρα στο Καινούριο με νικητή τη Μαλεσίνα!
Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Φθιώτιδας, ο Α.Ο Καινούριου υποδέχθηκε την Α.Ε Μαλεσίνας.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Φθιώτιδας, ο Α.Ο Καινούριου υποδέχθηκε την Α.Ε Μαλεσίνας.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σταματάκη, η Α.Ε Μαλεσίνας πέρασε από την έδρα του Καινούριου κερδίζοντας με 1-4.
Το ματς σε φάσεις:
Στο 3′ σέντρα του Κηρολίβανου από τα αριστερά, η άμυνα του Καινούριου έδιωξε η μπάλα έφτασε στον Σταματάκη ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.
Στο 4′ ο Μήτρου πάτησε περιοχή από την αριστερή πλευρά, βρέθηκε απέναντι στον Κυριακη, αυτός τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μήτρου ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Στην περίπτωση του πέναλτι οι γηπεδούχοι φώναξαν για κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο διαιτητής Λαθύρης έδειξε κίτρινη.
Στο 6′ ο Σταματάκης από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα ο Χασάι προσπάθησε να σουτάρει, η μπάλα έφτασε στον Σπανό ο οποίος με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-2.
Στο 16′ σουτ του Σταματάκη από μακρινή απόσταση, ο Γραββάνης του είπε όχι εντυπωσιακά.
Στο 20′ ο Σταματάκης από τα αριστερά πέρασε δύο ποδοσφαιριστές, έβγαλε την πάσα στην καρδιά της άμυνας του Καινούριου και ο Φουρλεμάδης με πλασέ έκανε το 1-3.
Στο 22′ η Μαλεσίνα έφυγε στην κόντρα επίθεση, ο Χασάι βγήκε απέναντι στον Γραββάνη, πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας το ΑΟΚ του είπε όχι.
Στο 40′ σουτ του Χασάι η μπάλα άουτ.
Στο 41′ σουτ του Παναγιωτάκη εκτός της περιοχής, η μπάλα κοντραρε και πέρασε κόρνερ.
Στο 42′ ο Μήτρου δοκίμασε το πόδι του όμως ο Κυριάκης με διπλή προσπάθεια του είπε όχι.
Στο 44′ ο Σταματάκης από τα αριστερά πάτησε περιοχή έκανε δυνατό σουτ με τον Γραββάνη και το οριζόντιο δοκάρι να του λένε όχι.
Ημίχρονο 1-3.
Στο 48′ αλλαγή για τη Μαλεσίνα, μέσα ο Μέρμηγκας στη θέση του Κωνσταντίνου Κηρολίβανου. Και για το Καινούργιο μέσα ο Συλαίος εκτός ο Παγωνης.
Στο 48′ σουτ του Σταματάκη η μπάλα άουτ.
Στο 60′ μακρινό σουτ του Βιέννα η μπάλα άουτ.
Στο 62′ ο Σταματάκης άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Χασάι αυτός σούταρε αλλά ο Γραββανης του είπε όχι.
Στο 65′ σουτ του Σπανού η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 66′ αλλαγή για το Καινούργιο εκτός ο Ρόγκας μέσα ο Γούλας. Αλλαγή για τη Μαλεσίνα μέσα ο Πέππας εκτός ο Φουρλεμάδης.
Στο 71′ πέναλτι για το Καινούργιο έπειτα από σέντρα του Γούλα ο Μπακαλιάνος ανέτρεψε τον Συλαίο και ο Λαθύρης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μήτρου όμως ο νεαρός Κυριάκης διάλεξε σωστή πλευρά, έπεσε και έδιωξε τη μπάλα σώζοντας την ομάδα του.
Στο 74′ πέναλτι για τη Μαλεσίνα, ο Χασάι δέχθηκε το μαρκάρισμα του Σχουλή μέσα στην περιοχή, ο Σταματάκης ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Γραββανης του είπε όχι.
Στο 77′ ο Χασάι έπειτα από σέντρα του Σταματάκη με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Σπανός έκανε το 1-4.
Τελικό αποτέλεσμα 1-4.











