«Πλήρωσε» το πρώτο ημίχρονο η Λαμία…
Ένα κακό πρώτο ημίχρονο κόστισε στον ΠΑΣ Λαμία στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο κόστισε στον ΠΑΣ Λαμία στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.
Ήττα με 3-0 σκορ για τον ΠΑΣ Λαμία από την ΑΕΚ, η οποία εκμεταλλεύτηκε τις δύο αδράνειες της φθιωτικής άμυνας στο πρώτο μέρος και με τον Γκαρσία στο 10΄και τον Αραούχο στο 36΄ σκόραρε δύο φορές.
Στο δεύτερο μέρος, η Λαμία άλλαξε κατά πολύ την εικόνα της, πίεσε, δημιούργησε τελικές φάσεις χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Στις καθυστερήσεις ο Μάνταλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 3-0.
Το ματς:
Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε στην OPAP Arena, με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου «πέταξε» ένα ημίχρονο όπου δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να μπει στον ρυθμό του ματς, με την ΑΕΚ να επιβάλλει από την αρχή τον δικό της ρυθμό.
Τρεις αδράνειες στην άμυνα στο πρώτο 45λεπτο για τη Λαμία και η Ένωση κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Στο 10΄ ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ, ενώ στο 36΄ο Αραούχο πήρε την μπάλα εντός της περιοχής και αμαρκάριστος εκτέλεσε για το 2-0.
Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει με τον Καρλίτος να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση στο 40΄αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, ο Ισπανός και πάλι βγάζει κάθετη πάσα με στόχο τον Τσιλούλη, αλλά ο Στάνκοβιτς κατάλαβε την πρόθεση των δύο ποδοσφαιριστών και βγήκε και μπλόκαρε. Στο 1΄των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.
Στο 58΄του δευτέρου ημιχρόνου ο Καρλίτος είδε την πολύ ωραία κίνηση του Μαρτίνεθ, του πέρασε την κάθετη πάσα, αλλά ο Στάνκοβιτς και πάλι αντιλήφθηκε την πρόθεση των δύο ποδοσφαιριστών και βγήκε για να μαζέψει πριν γίνει απειλητικός ο Ισπανός εξτρέμ.
Στο 70΄πάσα του Πιζάρου στην καρδιά της άμυνας του ο Πόνσε βρέθηκε αμαρκάριστος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Παπαδόπουλου ο οποίος έκανε το τάκλιν και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Απείλησε και στο 74΄η ΑΕΚ με τον Τσούμπερ να παίρνει την πάσα από τον Πόνσε μέσα στην περιοχή της Λαμίας, ο Ελβετός γύρισε μέτωπο προς το τέρμα του Κοσέλεφ αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Στο 88΄ο Σιμόν έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον Τόσιτς να πιάνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μάνταλος πάτησε περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ ο Κοσέλεφ έδιωξε αρχικά αλλά στην προσπάθειά του ο Μάνταλος να πάρει το ριμπάουντ δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Παπαδόπουλο και ο Τσέτσιλας έδωσε πέναλτι. Ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το τελικό 3-0.










