Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τι πιάσαμε και τι χάσαμε από την 8η αγωνιστική;

Πάμε να δούμε πως πήγαν τα προγνωστικά που δώσαμε για την 8η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Πάμε να δούμε πως πήγαν τα προγνωστικά που δώσαμε για την 8η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Ένα ντέρμπι και ένα ματς ροντέο περιελάμβανε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας. Πάμε όμως να δούμε πως τα πήγαμε με τα προγνωστικά που δώσαμε για τα ματς της αγωνιστικής.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ-ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> Το ντέρμπι της κορυφής. Ο αήττητος Οπούντιος θα υποδεχθεί στο Μαρτίνο την αήττητη Α.Ε Μαλεσίνας. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις καθώς και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές φέτος. Ο Οπούντιος έχει το πλεονέκτημα της έδρας, έχει και μία «στιβαρή» άμυνα αλλά η Δάφνη μεσοεπιθετικά είναι κίνδυνος θάνατος. Οπότε θα πάμε με την ισοπαλία. ❌ (2-1)

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ–> Επίσης δυνατό παιχνίδι! Πολύ καλές ομάδες με έμπειρους ποδοσφαιριστές και σκοράρουν σχεδόν σε κάθε ματς. Θα πάμε με το 1Χ και το goal-goal.  ✅✅ (4-1)

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ–> Ενδιαφέρον ματς στον Άγιο Κωνσταντίνο, με τον τοπικό Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λαμίας. Επικίνδυνες ομάδες και οι δύο, σκοράρουν γενικά και δέχονται και γκολ. Τέρματα θα δούμε σίγουρα, νικητή δεν ξέρω αν θα δούμε. Θα πάω με την ισοπαλία και το goal-goal. ❌ (2-0)

ΣΤΥΛΙΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ–> Ματς στο Κρίκελλο για τον Α.Ο Στυλίδας και τον Εθνικό Κομποτάδων. Η μεν Στυλίδα θέλει τη νίκη για να ανεβεί κι΄άλλο στη βαθμολογία, ο μεν Εθνικός ψάχνει τους βαθμούς που θα τον πάρουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα αλλά είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε οπότε με τον άσσο. ✅ (3-2)

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ–> Να συνεχίσει την καλή της πορεία θέλει η Α.Ε Καλυβίων η οποία υποδέχεται την Προοδευτική Λάρυμνας. Από την άλλη η ομάδα της Λάρυμνας θέλει βαθμούς για να ανεβεί βαθμολογικά και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Παρόλο αυτά εντός έδρας η Α.Ε.Κ έχει το πάνω χέρι. Θα πάμε με τον άσσο. ✅ (2-0)

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08 – ΑΤΑΛΑΝΤΗ–> Στη Μαλεσίνα η τοπική Α.Ε.Μ θα υποδεχθεί την Αταλάντη με τις δύο ομάδες φέτος να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η ομάδα της Μαλεσίνας δείχνει ασταμάτητη και δύσκολα θα χάσει παιχνίδι φέτος εντός έδρας. Πάμε οπότε με τον άσσο και εδώ. ✅ (6-1)

Διαβάστε επίσης

Back to top button