ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

SportDay: «Σταματά το ποδόσφαιρο ο Τζαγκόεφ!»

Σημερινό δημοσίευμα του SportDay αναφέρει ότι ο Άλαν Τζαγκόεφ ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Σημερινό δημοσίευμα του SportDay αναφέρει ότι ο Άλαν Τζαγκόεφ ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής είχε έναν τραυματισμό στον δικέφαλο που τον ταλαιπωρούσε από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και όπως αναφέρει το SportDay ο τραυματισμός αυτός φαίνεται να ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή να πάρει την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Βέβαια, επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία δεν υπάρχει, οπότε περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του SportDay:

Βόμβα μεγατόνων στη Λαμία, με τον Άλαν Τζαγκόεφ να δηλώνει στους ανθρώπους της ομάδας ότι σταματάει το ποδόσφαιρο!

Ο Άλαν Τζαγκόεφ έφτασε στην Ελλάδα για τη Λαμία και η μεταγραφή του προκάλεσε αίσθηση, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και πανευρωπαϊκά.

Ο Ρώσος διεθνής προσπάθησε όλο το διάστημα από τη στιγμή της άφιξης του, να ενσωματωθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας, όμως ένας τραυματισμός του, σε σημείο που έχει ευπάθεια (δικέφαλο) τον άφησε εκτός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος προσπάθησε για να επανέλθει, αλλά δεν τα κατάφερε και τη Δευτέρα ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως οι όχι μόνο δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά ουσιαστικά σταματάει το ποδόσφαιρο, καθώς νιώθει ότι δεν τον βοηθάει το σώμα του.

πηγή: SportDay.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button