Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία: 14η SOS KIDS Λάμψη – Εθελοντική Αιμοδοσία

Σε λίγες ημέρες πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όλοι θα θέλαμε να συμμετέχουμε σε μία καλή πράξη για το κοινωνικό σύνολο.

Σε λίγες ημέρες πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όλοι θα θέλαμε να συμμετέχουμε σε μία καλή πράξη για το κοινωνικό σύνολο.

Συνήθως όταν μιλάμε για την αιμοδοσία ρίχνουμε το βάρος στα συναισθήματα του ανθρώπου που δέχεται το «δώρο» του αίματος που τόσο έχει ανάγκη – είτε πρόκειται για το θύμα ενός σοβαρού τροχαίου, είτε για κάποιον με χρόνια πάθηση, είτε για ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Ο καθένας μας θα μπορούσε άλλωστε να βρεθεί σε αυτή τη θέση, έτσι δεν είναι; Και πολλοί από μας είτε έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση είτε έχουμε ζήσει μία τέτοια κατάσταση με κάποιον φίλο ή συγγενή μας.

Ας δούμε όμως αυτή τη φορά την αιμοδοσία από την πλευρά του αιμοδότη. Γιατί όλα όσα προαναφέραμε δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα του αιμοδότη, ένα συναίσθημα που δεν μπορεί εύκολα να αποδοθεί με λέξεις.

– Γίνε εσύ ο δυνατός κρίκος στην αλυσίδα της ζωής, 5’ λεπτά από τον χρόνο αρκούν για να σώσεις 3 ζωές.! ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ( Ατόμων με Αναπηρία ) 14 η – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Η Αιμοδοσία θα λάβει χώρα στα ΝΕΑ γραφεία του Συλλόγου 6 ο χιλ. ΠΕΟ Λαμίας – Στυλίδας στην πρώην πίστα καρτ- και ώρες Πρωί  10:00 π.μ. – 13:30 μ.μ.

Οργάνωση

Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών

SOS KIDS ΛΑΜΨΗ

Με την αρωγή της Υπηρεσίας του Γεν. Νοσοκομείου Λαμίας

Για περισσότερες διευκρινίσεις παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα 2231-100340

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Λάμψης

Διαβάστε επίσης

Back to top button