FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συναντήθηκαν με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία οι «Φαντομάδες»!

Μία πρώτη συνάντηση είχαν μέλη των Lamia Fadomades Club, με ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία. Δείτε συζητήθηκε…

Συνάντηση με μέλη της διοίκησης είχαν χθες οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Λαμίας, στα νέα τους γραφεία, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των φιλάθλων της ομάδας μας με μέλη της διοίκησης συζητώντας όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τις δύο πλευρές.

Στην συνάντηση που έλαβε χώρα στα νέα γραφεία των φιλάθλων, το παρόν από την διοίκηση έδωσαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σάκης Τσικνής και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Γιώργος Κασναφέρης.

Κατά τη διάρκεια αυτής σύμφωνα με πληροφορίες του lamiaragate3.gr συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της διοίκησης ήταν να μην υπάρχουν παρεκτροπές στη συμπεριφορά των φιλάθλων ζητώντας την πλήρη στήριξή τους στην ομάδα, ενώ την στήριξη ζήτησαν και οι οργανωμένοι από την διοίκηση.

Προβλήματα όπως οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας και οι εκδρομές που επιθυμούν οι φίλοι της ομάδας και άλλα θέματα που αφορούν την είσοδο τους τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια συζητήθηκαν και υπήρξε κοινό σημείο επικοινωνίας.

Το σημαντικότερο νέο ωστόσο είναι ότι φαίνεται πως κάμφθηκαν οι όποιες διαφωνίες του παρελθόντος και πλέον υπάρχει σύμπνοια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

πηγή: Lamiaragate3.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button