Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη για τον Εθνικό σε ένα ματς με πέντε τέρματα!

Η ομάδα του Εθνικού Κομποτάδων επικράτησε με 3-2 του Παρνασσού Αμφίκλειας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Εθνικού Κομποτάδων επικράτησε με 3-2 του Παρνασσού Αμφίκλειας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Νίκη με 3-2 σκορ πανηγύρισε ο Εθνικός Κομποτάδων απέναντι στον Παρνασσό Αμφίκλειας για την 9η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Νίκος Σκαρμούτσος

Στο 10′ γκολ ο Μιχαήλ, στο 12′ γκολ ο Καλαμάτας, στο 16′ γκολ ο Ζήσιμος από απευθείας φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο, στο 23′ ο Σακκάς έφυγε στην πλάτη τις άμυνα και πλάσαρε σωστά από πλάγιο σημείο και στο 72′ Μετά από σέντρα ο Καρασαντές βρέθηκε μόνος μου στην περιοχή σούταρε με την μπάλα να αποκρούεται σε πρώτη φάση από τον Κολιούκο, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Στο 14′ τετ α τετ από τον Ζήσιμος με την μπάλα να περνάει άουτ, στο 35′ από φάουλ του Ζήσιμου η μπάλα καταλήγει στον καρασαντέ ο οποίος σουτάρει, αλλά βλέπει το σουτ του να εξουδετερώνεται από τον Κολιούκο.

Στο 37′ ο Σακκάς φεύγει στην πλάτη της άμυνας, βρίσκεται φάτσα με το τέρμα, πλασάρει, αλλά αποκρούει την μπάλα ο Γκιολές.

Στο 50′ ο Κιτσοπανίδης βρέθηκε μόνος του από δεξιά σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 70′ ο Καρασαντέ κάνει μία ωραία προσπάθεια περνώντας δύο άτομα πασάρει στον Λέντα ο οποίος σουτάρει, αλλά βλέπει την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button