Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού ο Οπούντιος!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Η ομάδα του Μαρτίνου κατάφερε και πέρασε από τη Μεγάλη Βρύση, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 1-6 σκορ.

Το ματς:

Στο 7′ ο Δήμου πήρε την πάσα από τον Γκιρίτι, έκανε το πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Στασινός έκανε απίστευτη απέκρουση διώχνοντας τη μπάλα. Παρόλο αυτά η φάση δεν τελείωσε με τον Καραμπά να βρίσκεται στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 11′ ωραίο σουτ του Πέππα από πλάγια αριστερά η μπάλα άουτ.

Στο 25′ σουτ του Φουφούνη εκτός της περιοχής έδιωξε ο Στασινός σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση, ο Δήμου έφερε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου έκανε την σκαστη κεφαλιά ο Κηρολίβανος Σ. με τον Στασινό να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 36′ ο Μπαρτσώκας έβγαλε ωραία πάσα στον Κοχλιό αυτός βρέθηκε απέναντι στον Δημητρά αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 39′ ο Ζαφειρόπουλος έφυγε στην κόντρα επίθεση, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο βγήκε απέναντι στον Στασινό αλλά το λάθος κοντρόλ έδωσε τη δυνατότητα στον Στασινό να μπλοκάρει.

Στο 42′ ο Δήμου από πλάγια αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Ζαφειρόπουλος βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Σουτ του Κοχλιού από πλάγια δεξιά για τον Ολυμπιακό, ο Δημητράς μπλόκαρε.

Στο 46′ κάθετη πάσα του Δήμου στον Φουφούνη από τα δεξιά, ο εξτρέμ του Οπούντιου πάτησε περιοχή έκανε το πλασέ η μπάλα χτυπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-3.

Στο 58′ ο Ολυμπιακός έφυγε στην κόντρα με τον Τσούκα ο οποίος απέφυγε τον Καραμπά και απέναντι στον Δημητρά έκανε μείωσε το σκορ με πλασέ σε 1-3.

Στο 70′ απίστευτη φάση για τον Ολυμπιακό όταν ο Ζημιανίτης έβγαλε απίστευτη πάσα στον Κουκοφίκη, αυτός πάτησε περιοχή έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 73′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά για τον Οπούντιο, η άμυνα του Ολυμπιακού έδιωξε αλλά η μπάλα έφτασε στον Μαλέρδο ο οποίος εκτός της περιοχής έκανε ένα δυνατό σουτ και έγραψε το 1-4.

Στο 82′ ο Γκιρίτι έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός της περιοχής, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Ολυμπιακού και κατέληξε στα δίχτυα του Στασινού για το 1-5.

Στο 90′ ο Λάππας από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα στη μικρή περιοχή εκεί όπου βρέθηκε ο Δήμου ο οποίος με πλασέ έκανε το τελικό 1-6.

Διαβάστε επίσης

Back to top button