Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: Η αισιοδοξία για το γηπεδικό και το «γκρουπ» των οκτώ στις ανανεώσεις

Αισιοδοξία εκφράζεται για το γηπεδικό από την πλευρά του Ιωνικού, ο οποίος τρέχει παράλληλα το μέτωπο των μεταγραφών. Οι πέντε «κλεισμένοι» και οι τρεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ανανέωση.

Αισιοδοξία εκφράζεται για το γηπεδικό από την πλευρά του Ιωνικού, ο οποίος τρέχει παράλληλα το μέτωπο των μεταγραφών. Οι πέντε «κλεισμένοι» και οι τρεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ανανέωση.

Σε όλα τα μέτωπα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιωνικού εν όψει της νέας σεζόν, στην οποία θα αγωνιστεί ύστερα από 14 χρόνια στα σαλόνια της Super League 1.

Όπως είναι λογικό η ομάδα της Νίκαιας «καίγεται» να τη βρει αυτό το ιστορικό ραντεβού στο «σπίτι» της. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στο πειραιώτικο σωματείο αισιοδοξούν ότι θα γίνουν οι βελτιωτικές εργασίες που απαιτούνται (σκέπαστρο, τουρνικέ, ηλεκτρονικό εισιτήριο, σύστημα καμερών), προκειμένου το γήπεδο της Νεάπολης να είναι στη διάθεσή τους από την αρχή της νέας σεζόν. Κι αυτό διότι βλέπουν μια θετική ανταπόκριση και κινητοποίηση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ύστερα κι από τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν την περασμένη εβδομάδα (έχοντας ως βασικό «παραλήπτη» αυτής τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Λεκάκη).

Ωστόσο, το γηπεδικό αποτελεί απλώς ένα κομμάτι της καθημερινότητας του Ιωνικού, ο οποίος, επαναλαμβάνεται, ότι κινείται προς πάσα κατεύθυνση. Με τις «προσθήκες» των Γιάννη Ξανθόπουλου ως Τεχνικού Διευθυντή και του Γιώργου Κασναφέρη σε οργανωτικό ρόλο, να έχουν κλειδώσει και να απομένουν απλώς οι αντίστοιχες ανακοινώσεις, το «βάρος» πέφτει στα μεταγραφικά.

Αρχικά, σε ότι αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων υπάρχει ένα «γκρουπ» οκτώ ποδοσφαιριστών, οι περιπτώσεις των οποίων είναι είτε τελειωμένες (ως προς το θετικό) είτε βρίσκονται αρκετά κοντά, ώστε να γίνουν τέτοιες.

Οι πέντε σίγουροι για να συνεχίσουν να φορούν τα κυανόλευκα είναι οι Γιάννης ΓκοτσούλιαςΓιώργος ΜάναληςΚώστας ΤσιριγώτηςΛευτέρης Ματσούκας και Σπύρος Φουρλάνος. Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Βαγγέλη Πλατέλλα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εκείνες των δύο τερματοφυλάκων, Αλέξανδρου Αναγωνστόπουλου και Παναγιώτη Γκίνη (την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022) έχουν ακόμη δίπλα τους ένα «ερωτηματικό». Πάντως, θεωρείται δεδομένη και η απόκτηση ενός έμπειρου πορτιέρε.

Σε ό, τι αφορά το μέτωπο των νέων προσώπων που θα βρεθούν στη Νίκαια, έχει επισημανθεί ότι τα ονόματα που απασχολούν (και προτείνονται) είναι πολλά. Υπάρχουν, εκείνα που φαίνεται πως βρίσκονται πιο κοντά, όπως του Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος αρέσει πολύ στη Νίκαια από την περασμένη σεζόν, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάτι κλεισμένο.

Με όλες τις παραπάνω υποθέσεις, βέβαια, να αναμένεται να κλείσουν… μαζεμένες. Εξάλλου, για τις 28 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας (ύστερα από τα εργομετρικά, τις αιματολογικές εξετάσεις και τις πρώτες προπονήσεις που θα γίνουν στην Αττική) έχει δρομολογηθεί να διεξαχθεί στον Βώλακα Δράμας. Υπενθυμίζεται ότι βασική επιθυμία του τεχνικού της ομάδας, Δημήτρη Σπανού, αποτελούσε η δυνατότητα της ομάδας του να έχει στη διάθεση της ανά πάσα ώρα ένα γήπεδο-προπονητικό, προϋπόθεση που ικανοποιείται στην εν λόγω τοποθεσία.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button