Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Χτύπησε σαν κόμπρα» τα Καλύβια ο Παρνασσός!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, η Α.Ε Καλυβίων υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» τον Παρνασσό Αμφίκλειας.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, η Α.Ε Καλυβίων υποδέχθηκε στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» τον Παρνασσό Αμφίκλειας.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα το 0-2, ο Παρνασσός Αμφίκλειας πέρασε από το «Αλέκος Παπαγεωργίου» κερδίζοντας την Α.Ε Καλυβίων.

Ο Λούσκας άνοιξε το σκορ στο 26΄για την ομάδα του Παρνασσού, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος έχασε πέναλτι για τα Καλύβια. Το 0-2 για τους «ασπρόμαυρους» πέτυχε ο Σακκάς στο 77΄.

Το ματς:

Στο 8′ σουτ του Ζαχάρη από πλεονεκτική θέση η μπάλα ψηλά άουτ από το τέρμα του Κολιόκου.

Στο 13′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιχαήλ με πάσα, ο Δουβάρας πλάσαρε αλλά η άμυνα των Καλυβίων έδιωξε.  Στο 15′ τετ α τετ για Αυγερινάκο του Παρνασσού, ο Σκοτίδας μπλόκαρε.

Στο 26′ γκόλ για τον Παρνασσό. Ο Μιχαήλ έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ ο Σκοτίδας απομάκρυνε αλλά εκεί βρέθηκε ο Λούσκας ο οποίος έκανε με πλασέ το 0-1.

Απίστευτο φαλτσαριστό σουτ του Καλοπήτα στο 31′ ο Κολιούκος έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 34′ ο Καλοπήτας φευγει στην αντεπίθεση, τετ α τετ με τον Κολιούκο ο τερματοφύλακας τον ανατρέπει και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Ο Λαμπρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 42′ πλασέ του Δουβάρα ψηλοκρεμαστο αλλά ο Σκοτίδας βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα και την απομάκρυνε.

Στο 52′ ο Ζαχάρης έκανε ωραίο σουτ φαλτσαριστό αλλά ο Κολιούκος απομάκρυνε σε κόρνερ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξηρομερίτη στο 64′ ο Κολιούκος μπλόκαρε εύκολα.

Στο 77′ ο Παρνασσός έφυγε στην κόντρα ο Μερκούρι έδωσε στον Σακκά ο οποίος απέναντι στον Σκοτίδα έκανε το 0-2 με πλασέ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button