Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας

Για πάμε να δούμε τι θα δούμε και σήμερα...

Για πάμε να δούμε τι θα δούμε και σήμερα…

Η 11η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας είναι προ των πυλών και εμείς έχουμε έτοιμα τα προγνωστικά μας για τα παιχνίδια της.

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα, αλλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το ματς που «κλέβει την παράσταση» είναι το Α.Ε Μαλεσίνας – Οπούντιος Μαρτίνου.

Αλλά ας αφήσουμε τον πρόλογο… και ας πάμε στα προγνωστικά!

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ–> Πολύ ενδιαφέρον ματς, με τον Πελασγιακό να αναζητά τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, κάτι που θα κάνει βέβαια και ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός Λαμίας. Γκολ θα δούμε σίγουρα και από τους δύο, αλλά νομίζω πως η νίκη θα «βαφτεί» κόκκινη. Οπότε πάμε με το διπλό και το goal-goal.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ–> Ένα ωραίο ντέρμπι της «μεσαίας τάξης», αν μου επιτρέπεται ο όρος. Πολύ δυνατή η ομάδα του Καλαποδίου φέτος, ανεβαίνει συνεχώς παιχνίδι με το παιχνίδι ο Εθνικός οπότε περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι εδώ. Θα πάω παρόλο αυτά με την ισοπαλία.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένα δυνατό ματς, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες της Φθιώτιδας. Φέτος όμως έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η Δάφνη διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ η Προοδευτική θέλει να επιβιώσει σε μία δύσκολη κατηγορία από πολλές απόψεις. Φαβορί η Δάφνη, οπότε πάμε με το διπλό!

ΜΑΛΕΣΙΝΑ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ–> Φτάσαμε και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων. Ένα ματς που θα κρίνει ποια ομάδα θα βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση, ΑΝ έχουμε νικητή βέβαια. Η Μαλεσίνα ως γηπεδούχος έχει το προβάδισμα αλλά σε αυτά τα ματς πολλές φορές η έδρα δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο. Δύο πολύ ικανές ομάδες, ανίκητες και «μηχανές των γκολ». Βλέπουμε γκολ και βλέπουμε και νικητή! Θα πάμε με τον άσσο και το goal-goal.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ–> Εξίσου δυνατό παιχνίδι στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» με την Α.Ε Καλυβίων να υποδέχεται τον Παρνασσό. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Α.Ε.Κ, έχει το προβάδισμα οπότε θα πάμε με τον άσσο.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ–> Η «σύγκρουση» των δύο λιμανιών! Ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου υποδέχεται τον Α.Ο Στυλίδας και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Η Στυλίδα έχει το προβάδισμα, διότι διαθέτει ένα σκαλοπάτι πιο ποιοτικό ρόστερ από τον Άρη, σύμφωνα πάντα με όλα όσα έχουμε δει έως τώρα, αλλά η ομάδα του Αγίου Κωνσταντίνου είναι μία «σκληροτράχηλη» ομάδα που δυσκολεύει τους πάντες. Θα πάμε όμως με το διπλό και το goal-goal.

Διαβάστε επίσης

Back to top button