Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι και «στρογγυλοκάθισε» στην πρώτη θέση η Μαλεσίνα!

To ντέρμπι «βάφτηκε» κόκκινο καθώς η Α.Ε Μαλεσίνας επικράτησε του Οπούντιου Μαρτίνου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

To ντέρμπι «βάφτηκε» κόκκινο καθώς η Α.Ε Μαλεσίνας επικράτησε του Οπούντιου Μαρτίνου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Με ένα γκολ πέναλτι του Δέδε στο 87΄η Α.Ε Μαλεσίνας κέρδισε με 3-2 τον Οπούντιο Μαρτίνου παίρνοντας παράλληλα και ένα σπουδαίο τρίποντο που την τοποθετεί μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με 33 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 8΄για να έρθει περίπου δέκα λεπτά αργότερα, πιο συγκεκριμένα στο 17΄ο Ζαφειρόπουλος να ισοφαρίσει και να «βάλει φωτιά» στο ματς.

Το 1-1 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου και στην επανάληψη οι δύο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ.

Στο 50΄ο Καράι βάζει εκ νέου σε θέση οδηγού τη Μαλεσίνα του Μάκη Ζαχαρόπουλου κάνοντας το 2-1. Παρόλο αυτά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ… Τρία λεπτά αργότερα, ο εξαιρετικός φέτος Δήμου σκοράρει και ισοφαρίζει για δεύτερη φορά το ματς, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τον Οπούντιο.

Και φτάνουμε στο 87΄όταν η Μαλεσίνα κερδίζει πέναλτι. Ο Δέδες, ο MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα για το τελικό 3-2.

Το Μαρτίνο αν και είχε σε εξαιρετική ημέρα και τον Σέρτζι Γκιρίτι, ο οποίος πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στο ματς για τους «πράσινους» έχοντας μάλιστα και δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο άλλο τέρμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button