Uncategorized

Πανιώνιος: “Έφυγε” ο  Δημήτρης Ντουνιάς

Τη θλίψη σκόρπισε στις τάξεις του Πανιωνίου και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Ντουνιά. Ο εκλιπών υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος της ομάδας του Πανιωνίου στην οποία και αγωνίστηκε από το 1963 έως και το 1971 ως αμυντικός.

Ο Δημήτρης Ντουνιάς είχε συγγενική σχέση με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του φόρεσε μια φορά τη φανέλα με το εθνόσημο σε έναν αγώνα με την Αίγυπτο το 1968.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου ενώ η  ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, που παρατίθεται παρακάτω:

Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θρηνεί την χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δημήτρη (Μίμη) Ντουντιά.

Ο Μίμης Ντουνιάς, γεννηθείς το 1944, αγωνιζόταν στην θέση του κεντρικού αμυντικού και ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας από το 1960 έως την μεγάλη ομάδα του 1971 που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα, μετρώντας πάνω από 100 συμμετοχές με τα «κυανέρυθρα».

Επίσης ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας έχοντας μία συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το 1968.

Η κηδεία του Μίμη Ντουνιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (08/12) στο Νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου στις 15:30.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δημήτρη (Μίμη) Ντουνιά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button