Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δείχνει να μην μπορεί χωρίς Χάλαντ η Σίτι!

Μετά από τον τραυματισμό του Χάλαντ και με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε να είναι ακόμα εκτός η Σίτι πήρε την τρίτη σερί ισοπαλία στο Έτιχαντ και τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά.

Γράφει ο Μιχάλη Ζαρκάδας:

Μετά από τον τραυματισμό του Χάλαντ και με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε να είναι ακόμα εκτός η Σίτι πήρε την τρίτη σερί ισοπαλία στο Έτιχαντ και τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά.

Τα σερί κακά αποτελέσματα της Σίτι έδειχναν να έχουν τέλος χθες. Αντίπαλος της η Κρίσταλ Πάλας που έψαχνε κι αυτή θετικό αποτέλεσμα μετά από 2 σερί ήττες και αρκετές κακές εμφανίσεις.

Το ματς ξεκίνησε με την Σίτι να δείχνει πολύ ανώτερη και την κατοχή να φτάνει πάνω από 80% υπέρ της. Η Πάλας είχε κατεβάσει το γνωστό σε όλους μας “λεωφορείο” με 6 αμυντικούς και έψαχνε κάποιο λάθος και αντεπίθεση για να της δώσει το γκολ, το οποίο δεν άργησε να έρθει αλλά από την ομάδα του Μάντσεστερ. Φιλ Φόντεν ο δημιουργός με μια καταπληκτική πάσα βρίσκει τον Γκρίλις στην περιοχή και με ωραίο πλασέ στην γωνία κάνει το 1-0. Στο 54’ ο Λιούις εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και κάνει το 2-0 από κοντά και όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει.

Όλοι τους λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Ο προπονητής Ρόι Χότζσον δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Εκμεταλλευόμενος τις αλλαγές του προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα και στο 76’ και ενώ η Σίτυ άλλαζε πασούλες μέσα στο γήπεδο σε αντεπίθεση που ξεκινά από το γέμισμα του Μαρκ Γκέι ο Ματετά βρίσκει δίχτυα και το ματς παίρνει φωτιά.

Οι αγχωμένοι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα δείχνει να μην έχουν την ίδια άνεση με πριν και τα λάθη γίνονται όλο και πιο συχνά με αποκορύφωμα το πέναλτι μετά από το λάθος του Φόντεν. Ολίζε εναντίον Έντερσον για τον βαθμό της ισοπαλίας και με ωραίο τέχνασμα από τα 11 μέτρα έχουμε το 2-2 στο 94’. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα να είμαι στα αποδυτήρια της Σίτι μετά από όλο αυτό.

Τα υπόλοιπα ματς της μέχρι τώρα αγωνιστικής:

  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2
  • Μπόρνμουθ – Λούτον (1-1, 65’) αναβολή
  • Τσέλσι – Σέφιλντ Γ. 2-0
  • Νιούκαστλ – Φούλαμ 3-0
  • Μπέρνλι – Έβερτον 0-2

Διαβάστε επίσης

Back to top button