Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λευκή ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας!

Χωρίς γκολ έληξε το ματς στο Άνφιλντ με την Λίβερπουλ να είναι σαφώς ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να βρει δίχτυα χάρη στον “Άγιο” Ονάνα!

Χωρίς γκολ έληξε το ματς στο Άνφιλντ με την Λίβερπουλ να είναι σαφώς ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να βρει δίχτυα χάρη στον “Άγιο” Ονάνα!

Γράφει ο Μιχάλης Ζαρκάδας:

Μετά την νίκη της Άρσεναλ επί της Μπράιτον με 2-0 η Λίβερπουλ έψαχνε την νίκη για να την προσπεράσει στην μάχη για τον τίτλο. Αντίπαλος της μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν θυμίζει τίποτα από το ένδοξο παρελθόν της, έχοντας αποκλειστεί από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την αρχή του αγώνα υπήρχε τρομερή πίεση από τους παίκτες της Λίβερπουλ. Ο δικός μας Κώστας Τσιμίκας από τα αριστερά ανέβαινε συνεχώς μαζί με τον Άρνολντ από δεξιά προσπαθώντας να βγάλουν κάποιον συμπαίκτη τους σε πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα. Ο Έντο, που πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις τελευταία, κυριαρχούσε στο κέντρο έχοντας “κεράσει” τα χαφ της Γιουνάιτεντ από μία κίτρινη. Η καλύτερη φάση του ημιχρόνου αποτελούν οι κεφαλίες του Βαν Ντάικ με τον Ονάνα όμως να βρίσκεται συνεχώς στην σωστή θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Καταιγισμός σουτ και σεντρών απο την Λίβερπουλ τα οποία είτε έσωζε ο Ονάνα, είτε πέφτανε πάνω στον Βαράν ο οποίος έμοιαζε χθες έστω και λίγο με τον παλιό του εαυτό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γιουνάιτεντ λίγο έλειψε να πάρει το ματς καθώς είχε 2 τετ α τετ αλλά ο Άλισον ήταν εκεί όταν χρειάστηκε.Τέλος, αυτό που κρατάμε είναι η προσωπική ποδοσφαιρική μάχη του Τσιμίκα με τον Άντονι η οποία ήταν άκρως απολαυστική.

Τα υπόλοιπα ματς της Κυριακής στην Αγγλία:
Άρσεναλ – Μπράιτον 2-0
Μπρέντφορντ – Α. Βίλα 1-2

Γουέστ Χαμ – Γουλβς 3-0

Διαβάστε επίσης

Back to top button