Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάρβιν Ντουκς – Παναθηναϊκός: Σενάρια από Γερμανία για καλοκαιρινή μεταγραφή από τη Βέρντερ!

Ο Μάρβιν Ντουκς της Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη Bild. Ο 31χρονος φορ έχει 8 γκολ και 10 ασίστ φέτος.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Μάρβιν Ντουκς – Σενάρια από τη Γερμανία για το καλοκαίρι

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως εξετάζει ήδη επιλογές για την ενίσχυση της επίθεσής του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μάρβιν Ντουκς να είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γερμανία.

Η έγκυρη εφημερίδα Bild αναφέρει πως ο 31χρονος Γερμανός σέντερ φορ της Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του «τριφυλλιού», ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μπεσίκτας.

📌 Αν και το συμβόλαιο του Ντουκς ανανεώθηκε αυτόματα μέχρι το 2026, το φετινό καλοκαίρι ίσως αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για τον γερμανικό σύλλογο να τον παραχωρήσει με οικονομικό αντάλλαγμα, καθώς από τον Ιανουάριο του 2026 θα μπορεί να διαπραγματεύεται ως ελεύθερος.

⚽ Τη φετινή σεζόν, ο Ντουκς έχει καταγράψει 34 συμμετοχές με 8 γκολ και 10 ασίστ, αποτελώντας σημαντικό στήριγμα στην επίθεση της Βέρντερ με πάνω από 2.500 αγωνιστικά λεπτά.

👀 Προς το παρόν, δεν έχουν υπάρξει επίσημες επαφές με καμία από τις εμπλεκόμενες ομάδες, όμως το όνομά του παίζει δυνατά στο μεταγραφικό παρασκήνιο, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Back to top button