Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θα παίξει με Γάνδη ο Μακ

Ο Μακ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο, στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ, και αναμένεται να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη.

Στο δεύτερο φιλικό των ασπρόμαυρων επί ολλανδικού εδάφους, εναντίον της πιο έτοιμης Γάνδης, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα χρησιμοποιήσει και πάλι δύο ενδεκάδεςπου δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση.

Σε μια από τις δύο ενδεκάδες είναι μέσα και ο Ρόμπερτ Μακ. Ανάλογα με την απόφαση του Σέρβου τεχνικού θα δούμε σε ποιο από τα δύο ημίχρονα θα παίξει, έστω και για λίγα λεπτά, καθώς κάποια στιγμή στη θέση του μπήκε και έπαιξε ο Ευθύμης Κουλούρης. Η μία εντεκάλα περιλάμβανε τους: Μελίσσα, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάμπος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Ενρίκε, Ζάιρο και Πριγιοβιτς.

Η άλλη εντεκάδα αποτελούταν από τους: Σιαμπάνη, Λημνιό, Πούγγουρα, Δημητρίου, Δεληγιαννίδη, Κάτσε, Σάχοφ, Λέοβατς, Πέλκας, Μακ και Κουλούρης. Ο Στανόγεβιτς δοκίμασε τον σχηματισμό 3-4-3 που θέλει να παίξει, ανάλογα με τον αντίπαλο, κάτι που σημαίνει πως λογικά θα το δούμε να εφαρμόζεται και στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button