Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Παρακολουθεί τον Κωνσταντέλια η Μπράιτον!»

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η Μπράιτον συνεχίζει να κάνει εκτεταμένο σκάουτινγκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και ίσως στο εγγύης μέλλον επανεξέταζε την υπόθεση της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η Μπράιτον συνεχίζει να κάνει εκτεταμένο σκάουτινγκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και ίσως στο εγγύης μέλλον επανεξέταζε την υπόθεση της μεταγραφής του.

Η αγγλική ιστοσελίδα «express» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις ανάγκες της Μπράιτον στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου, στο οποίο αναφέρθηκε και το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Τσάρλι Πάρκερ-Τέρνερ ανέφερε πως οι «γλάροι» θα αναζητήσουν ενίσχυση στην επίθεσή τους εξαιτίας των τραυματισμών των Φάτι, Μαρτς και Ενκίσο έχοντας ως πρώτο όνομα στην λίστα τους τον 19χρονο Γκανέζο Ιμπραχίμ Οσμάν της Νόρτζελαντ, ο οποίος φέτος έχει πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές έχοντας τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Επειδή όμως υπάρχουν πολλοί μνηστήρες στην περίπτωσή του, υπάρχει ως εναλλακτική και η επιλογή του Σάβιο της Τζιρόνα, αν κι αυτή είναι μία υπόθεση που έχει τις δικές της δυσκολίες, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που ανήκει σε ομάδα του City Football Group (εταιρεία όπου ανήκε και η Μάντσεστερ Σίτι) και άρα θα είναι δύσκολο να τον πάρει από κει, αφού μιλάμε για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσπεκτ του. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος μετρά πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Μετά τα ονόματα των δύο παραπάνω παικτών ανέφερεται και εκείνο του Γιάννη Κωνσταντέλια, αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Μπράιτον συνεχίζει να τον παρακολουθεί πολύ στενά και δεν αποκλείεται σε κάποια φάση να επανεξεστεί η περίπτωση της απόκτησής του.

Υπενθυμίζουμε πως υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους «γλάρους» και το περασμένο καλοκαίρι, όμως τελικά δεν κατατέθηκε κάποια πρόταση για τον 20χρονο Έλληνα επιθετικό μέσο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button