Στοίχημα

Με βάση τα γκολ στην Ισπανία 

Μοιάζει και είναι λίγο ειρωνικό, το 100ό ταμείο της σεζόν να συνδυάστηκε με την πτώση στην τελευταία θέση της (τυπικής ή άτυπης, ελάχιστη σημασία έχει) βαθμολογίας των συντακτών της King Bet.

Μοιάζει και είναι λίγο ειρωνικό, το 100ό ταμείο της σεζόν να συνδυάστηκε με την πτώση στην τελευταία θέση της (τυπικής ή άτυπης, ελάχιστη σημασία έχει) βαθμολογίας των συντακτών της King Bet. Κρατάμε το θετικό, δηλαδή την εύστοχη στήριξη της Χιρόνα και το 1.83 του 1 DNB στο απίθανο 4-3 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, στις αναλύσεις στοιχήματος.

Αφήνουμε στην άκρη τη θέση του… ουραγού, η οποία όμως αποτελεί κίνητρο για ανάκαμψη, έστω και αν δεν πέρασε το 1.95 του G/G στο Γρανάδα – Κάντιθ (2-0) που σημαδεύτηκε από γρήγορη αποβολή των γηπεδούχων, αλλά και το 2.75 του G/G+Over 2,5 στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (1-0), όπου υπήρχαν τρία δοκάρια, δύο εκ των οποίων για τους φιλοξενούμενους.

Αυλαία στην 19η αγωνιστική και τον πρώτο γύρο της La Liga με δοκιμασία για την Μπαρτσελόνα στα Κανάρια Νησιά και τεστ αντοχής για την όλο και πιο βελτιωμένη και αξιόπιστη Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: 

https://bit.ly/3NLotIg

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button