Στοίχημα

Εμπιστοσύνη στα γκολ ως 2.95

Πρώτη στήλη για φέτος, προγνωστικά Γαλλίας με τον 9ο γύρο του Κυπέλλου, τη φάση των «64».

Γεια σας φίλες και φίλοι. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Πολλές ευχές σε όλους, να μας δώσει το 2024 ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας. Πρώτη στήλη για φέτος, προγνωστικά Γαλλίας με τον 9ο γύρο του Κυπέλλου, τη φάση των «64».

Είναι αυτός ο γύρος που μπαίνουν οι ομάδες της Λιγκ 1 και αρχίζει να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον. Οι πιο πολλές αναμετρήσεις είναι ανάμεσα σε ομάδες με διαφορά κατηγορίας. Πρόκειται όμως για έναν θεσμό που πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Μια δυάδα κρατήσαμε από το σημερινό πρόγραμμα στις αναλύσεις στοιχήματος και θα την δούμε ευθύς αμέσως.

Πο – Ναντ προγνωστικά

Το ενδιαφέρον αρχικά στη νοτιοδυτική Γαλλία για τον αγώνα Πο – Ναντ. Αναμέτρηση μεταξύ των δύο πιο δημοφιλών «κίτρινων» στις δύο πρώτες κατηγορίες της ποδοσφαιρικής Γαλλίας. Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Η Πο είναι ομάδα έδρας, το απέδειξε στο πρώτο μισό της σεζόν. Έχει υποστεί μόλις 1 ήττα σε 10 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (5-4-1) ενώ η πορεία της φανερώνει ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της (5η). Για την ελλιπέστατη Ναντ δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση η αποψινή. Άνω της μισής ενδεκάδας οι βασικές απουσίες των «καναρί», καθώς συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αυτό βέβαια είναι ένα γεγονός που θα επηρεάσει τις περισσότερες ομάδες το επόμενο δίμηνο σχεδόν, οι ισορροπίες θα αλλάξουν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

https://bit.ly/48BXO8s

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button