ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ομάδα που ενδιαφέρεται για Καρλίτος!

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που το "Διπλό Μαρκάρισμα" αποκάλυψε το ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας από την Super League για τον Καρλίτος, με το ρεπορτάζ να τρέχει και να αποκαλύπτεται λίγες ώρες αργότερα, το ενδιαφέρομενο κλαμπ!

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που το “Διπλό Μαρκάρισμα” αποκάλυψε το ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας από την Super League για τον Καρλίτος, με το ρεπορτάζ να τρέχει και να αποκαλύπτεται λίγες ώρες αργότερα, το ενδιαφέρομενο κλαμπ!

Ο Άρης λοιπόν, που φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, έχει θέσει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και για να ικανοποιήσει το σκοπό του αυτό, κινείται έντονα στη μεταγραφική περίοδο.

Ήδη έχει κάνει δικό του τον Γιάννη Φετφατζίδη αλλά δεν σταματά εκεί, ψάχνοντας έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τον εξαιρετικό στα τελευταία παιχνίδια Μορόν!

Κάπως έτσι έπεσε στο τραπέζι η περίπτωση του Καρλίτος, ο οποίος έχει κάνει έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο με τη Λαμία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποτελεί προσωπική επιλογήκαι διακαή πόθο του Καρυπίδη!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται σε πρώτη φάση θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό με την “εκκωφαντική σιωπή του” στα social media φουντώνει τα σενάρια περί αποχώρησης!

Μάλιστα ο Καρλίτος δεν το κρύβει ιδιαίτερα ότι θα ήθελε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη, καθώς το έχει εκφράσει στους γνώριμους που έχει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Μάλιστα, την ίδια θετική άποψη έχουν δείξει και οι φίλαθλοι του Άρη οι οποίοι στο άκουσμα του ενδιαφέροντος της ομάδας τους για τον Καρλίτος, ζητάνε από τον Ισπανό να φορέσει τα «κίτρινα» με διάφορα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις του στα social media.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μιλήσει με τους Βέλεθ, Κουέστα και Ρόουζ. 

Από την πλευρά της η Λαμία έχει κάνει ότι είναι δυνατόν για να τον κρατήσει, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να τον…χάσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα! Θυμίζοντας έντονα την περίπτωση του Ροτζέριο Τουράμ, η μεταγραφή του οποίου είχε αποφέρει στα ταμεία της Λαμία ένα ποσό περί τις 200.000 ευρώ!

Εν κατακλείδα, μπορεί ο Καρλίτος να παρουσιάζεται….φευγάτος αυτή τη στιγμή, αλλά η τύχη του δεν ορίζεται από τον ίδιο! Μοιραία θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι και οι τρείς πλευρές, ΠΑΣ Λαμία, Καρλίτος, ενδιαφερόμενη ομάδα (στην προκειμένη ο Άρης) και να διαπραγματευτούν για την μετακίνησή του!

Είτε θετικά είτε αρνητικά, το θέμα δεν θα τραβήξει πολύ, ξεκαθαρίζοντας τις επόμενες ημέρες, με τους κυανόλευκους να κοιτάζουν ήδη τις διαθέσιμες επιλογές τους στην αγορά, για τον αντικαταστάτη του!

Διαβάστε επίσης

Back to top button