Στοίχημα

Με τα φαβορί ως 1.91 στην Ευρωλίγκα

Non stop η δράση για τις ομάδες της Ευρωλίγκας, μπαίνοντας στο 2024 με το πόδι στο γκάζι, αφού ετοιμάζονται για ακόμη μία διπλή αγωνιστική μετά από εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας.

Non stop η δράση για τις ομάδες της Ευρωλίγκας, μπαίνοντας στο 2024 με το πόδι στο γκάζι, αφού ετοιμάζονται για ακόμη μία διπλή αγωνιστική μετά από εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας. Οι ελληνικές ομάδες άγγιξαν το απόλυτο κάνοντας το 3/4 στις αναλύσεις αγώνων και τώρα οι ρόλοι τους… αντιστρέφονται.

Μετά τις δοκιμασίες του Παναθηναϊκού σε Βιτόρια και Βαλένθια, είναι η σειρά του Ολυμπιακού να μεταβεί στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, ενώ το «τριφύλλι» έχει δύο εντός έδρας ματς (όπως συνέβη με τους Πειραιώτες την προηγούμενη εβδομάδα), φιλοξενώντας αρχικά την Εφές και εν συνεχεία τη Μονακό.

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές προγνωστικά

Πάμε λοιπόν στο πρόγραμμα του επόμενου διημέρου, με πρώτη στάση στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές.

Δεύτερο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του Αταμάν μέσα σε περίπου έναν μήνα για τους «πράσινους», που θέλουν μια μίνι ρεβάνς μετά την ήττα της Πόλης. Προφανώς θετικό πρόσημο μπαίνει στην πορεία του «τριφυλλιού» μέχρι τώρα, με ρεκόρ 11-8. Αρχίζουν να αποκτούν αυτοματισμούς, ενώ εκμεταλλεύονται και την έδρα τους εσχάτως έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ στην τελευταία εξάδα του ΟΑΚΑ.

Απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που δεν έχει πολλή άμμο στην κλεψύδρα της, με ρεκόρ 7-12 και έξι σερί ήττες. Το στιλ «όσα φάμε κι όσα βάλουμε» που έχει υιοθετήσει δεν λειτουργεί, αν και ο Σέιν Λάρκιν βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

https://bit.ly/41QQ4xm

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button