Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτούς σκέφτεται να παρατάξει ο Λουτσέσκου σήμερα!

Δείτε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, με την βοήθεια του καλού συναδέλφου και φίλου Στέλιου Παπαντωνίου από το PAOKDAY.

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η μικρή προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει μακριά από τους διώκτες του στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους 18 χωρίς αναγκαστικές απουσίες.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης ,Μάτος , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Βέρνμπλουμ ,Μαουρίσιο , Λημνιός , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά ,Ουάρντα , Πρίγιοβιτς , Άκπομ .

Με την βοήθεια του καλού συναδέλφου και φίλου από τη Θεσσαλονίκη και το PAOKDAY, Στέλιου Παπαντωνίου θα δούμε τώρα, μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα.

Έχουμε και λέμε: Πασχαλάκης στο τέρμα, δεξιά Μάτος, αριστερά Βιεϊρίνια και στο κέντρο της άμυνας Βαρέλα και Κρέσπο.

Στο κέντρο θα έχουμε τον Μαουρίτσιο με έναν εκ των Βέρνμπλουμ ή Κάνιας ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Μπίσεσβαρ και Λημνιός ενώ ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Πέλκας και σέντερ φορ ο Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button