Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος: Τα είπαν οπαδοί και ποδοσφαιριστές πριν τη σέντρα με τη Λαμία!

Οργανωμένοι φίλαθλοι του Ατρομήτου ξαναβρέθηκαν με τους ποδοσφαιριστές, λίγο πριν τη σέντρα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Οργανωμένοι φίλαθλοι του Ατρομήτου ξαναβρέθηκαν με τους ποδοσφαιριστές, λίγο πριν τη σέντρα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Τελευταία επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση της Τετάρτης (14/4). Τότε τα…έψαλλαν για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και για τα σερί αρνητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, τα… έχωσαν σε προπονητή και γενικό αρχηγό, αφού η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική.

Η συνομιλία ήταν σε υψηλούς τόνους, ωστόσο δεν ξέφυγε η κατάσταση, με σημαντικά θέματα να αναφέρονται. «Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Φτάσαμε να μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας φέτος.

Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση; Ατομικά το βλέπουμε; Θέλεις να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;», ανέφεραν στον Παντελίδη.

Αυτή τη φορά οπαδοί ήταν έξω από το γήπεδο και είχαν ολιγόλεπτη κουβέντα με τους αρχηγούς του Ατρόμητου. Εξέφρασαν για ακόμα μια φορά τον προβληματισμό τους στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου την ημέρα του αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν από το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες άμεση αφύπνιση και επιστροφή στις νίκες. Άλλωστε, οι Περιστεριώτες δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button