Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εμβιλά η επιστροφή: Ξανά στα «ερυθρόλευκα»!

Για διαβάστε το ρεπορτάζ...

Για διαβάστε το ρεπορτάζ…

Το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Γιαν Εμβιλά και από τότε δεν έχει ξαναβρεί ομάδα παρά το όργιο φημών ακόμη και για επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ένα ταξίδι του στη χώρα μας ήταν αυτό που έβαλε φωτιά και πυροδότησε μία σειρά από σενάρια, όχι μόνο για τους Πειραιώτες, αλλά και για άλλες ομάδες της Stoiximan Super League.

Τελικά αυτό δεν έγινε, αλλά ο Εμβιλά είναι έτοιμος να επιστρέψει και μάλιστα σε ομάδα που φοράει «ερυθρόλευκα». Όχι, όμως, για τον Ολυμπιακό. Η Σάντερλαντ είναι αυτή που παλεύει να τον κάνει ξανά δικό της.

Σύμφωνα με το Foot Mercato οι «μαυρόγατες» έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση του Εμβιλά και φουλάρουν για να τον κάνουν δικό τους. Παίζουν στην Championship, και παλεύουν να μπουν στα πλέι οφ με στόχο την άνοδο στην Premier League.

Ο 33χρονος μέσος έπαιζε στη Σάντερλαντ τη σεζόν 2015-16 ως δανεικός από την Ρουμπίν Καζάν. Τότε είχε αγωνιστεί σε 37 παιχνίδια και είχε πετύχει ένα γκολ.

Ακολούθησε στη συνέχεια μία διετία στη Σεντ Ετιέν με περισσότερα από 80 ματς αι αμέσως μετά ήρθε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μία τριετία έμεινε στους Πειραιώτες και μαζί τους έκανε 140 συμμετοχές. Μόνο με τη Ρεν έχει περισσότερες στην καριέρα του.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button