Στοίχημα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Eιδικό με 5.50 στο Φάληρο

Το πόσο λίγο απέχει η επιτυχία από την αποτυχία στο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στο στοίχημα, αποδείχθηκε και χθες στο Μάλι – Νότια Αφρική.

Το πόσο λίγο απέχει η επιτυχία από την αποτυχία στο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στο στοίχημα, αποδείχθηκε και χθες στο Μάλι – Νότια Αφρική. Αν οι Νοτιοαφρικανοί είχαν βάλει το (εξαιρετικά αυστηρό) πέναλτι που πήραν στο πρώτο ημίχρονο, δεν ξέρω αν θα έβγαινε τελικά ο άσος, που έγινε public bet χθες, με την τιμή του να πέφτει στο 1,80 λίγο πριν από τη σέντρα.

Νωρίτερα, η Τυνησία που προσφερόταν στο 1,40 έχασε από τη Ναμίμπια, ενώ το βράδυ έσπασε και ο άσος της Άλκμααρ στο Κύπελλο Ολλανδίας, που δεν πλήρωνε ούτε 1,10. Κάποια… Κουίκ Μπόις, ομάδα Γ’ κατηγορίας, που είχε μαζί της 2,500 κόσμο (!!!) στις εξέδρες, προηγήθηκε, έκανε το 2-2 στο 97’, για να αποκλειστεί τελικά στα πέναλτι. Δυο ακόμη «μαθήματα» για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν εν έτει 2024 ότι στο στοίχημα υπάρχουν άχαστα και στάνταρ. Κρίμα για τη Γουέστ Χαμ. «Μυρίσαμε» την γκέλα της, αντί να φέρει Χ όμως στο Μπρίστολ, έμεινε με 10 και έχασε. Πάμε τώρα στις σημερινές αναλύσεις στοιχήματος.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Στο δικό μας Κύπελλο έχουμε τις ρεβάνς για τη φάση των «16», με την πρόκριση να είναι ορθάνοιχτη μετά τα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας. Τόσο στο Άρης – ΑΕΚ όσο και στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το ενδεχόμενο μια νέας ισοπαλίας που θα οδηγήσει σε παράταση «παίζει» πολύ δυνατά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

https://bit.ly/420jGsi

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button