Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Στανόγεβιτς για Ουάρντα και μεταγραφές!

Στο πλαίσιο του Europa League ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ αλλά και για την υπόθεση Αμρ Ουάρντα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή του «Δικεφάλου»:

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε πριν από έναν ευρωπαϊκό αγώνα, κανένας δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»!

«Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση, είχαμε αρκετές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα για να μπορέσεις στο επιθυμητό απόδοσης που θέλεις να έχεις κατά την διάρκεια της σεζόν, χρειάζεσαι χρόνο αλλά γι’αυτό το σημείο της σεζόν και αυτά τα παιχνίδια, θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι»σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς για την αυριανή αναμέτρηση: «Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα λίγο πιο δύσκολο και οφείλεις να προσαρμοστείς. Η ομάδα έχει λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, αλλά έχουμε την εμπειρία και νομίζω θα δείξουμε ότι είμαστε ικανοί».

Ερωτηθείς ότι επιστρέψει και πάλι σαν τεχνικός σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα μετά από έξι χρόνια, ο Στανόγεβιτς είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, επιστρέφω μετά από τόσα χρόνια. Έζησα αρκετά σημαντικά και δυνατά παιχνίδια όταν ήμουν στην Παρτιζάν, είχα καλές και άσχημες αναμετρήσεις αλλά γενικότερα είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτές τις διοργανώσεις της Ευρώπης».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ιστορική ομάδα και πρώτος μας στόχος είναι οι όμιλοι, σε αυτό προσανατολιζόμαστε. Ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη όπως έχω ξαναπεί, οπότε νομίζω ότι ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Πρώτον περιμένουμε να τελειώσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, μετά θα θέσουμε ξεκάθαρα τους στόχους. Πρώτα θέλουμε να κάνουμε μερικές προσθήκες, εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση. Όταν τελειώσει αυτή η περίοδος, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για το κομμάτι των στόχων».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button